| Emaile mi meče v SPAM pri strankah | ||
|---|---|---|
| Gogy10. jan 2012 10:25:50Pridružen od: 17. mar 2007 1555 objav +1095-1668 | #11@krho, sem naredil prav? V cPanel-u sem kliknil na Email authentication in Enable SPF. Ta mi je napisal, da je enabled. všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |
| krho10. jan 2012 18:14:46Pridružen od: 7. jul 2011 58 objav +26-41 | #12hm nimam pojma. Poizkusi s nslookup -t txt domena In bi moral nazaj dobiti nekaj takšnega: Server: stenca.lan Address: 192.168.123.254 Non-authoritative answer: pagein.net text = "v=spf1 a mx ip4:77.234.129.128/27 a:postman.pagein.net a:smtp.pagein.net -all" všeč(0)ni všeč(0)spam(0) www.pagein.si | www.nadzornaplošča.si - Kvalitetno, zanesljivo in cenovno ugodno gostovanje elektronskih poštnih predalov. | |
| Gogy10. jan 2012 20:15:16Pridružen od: 17. mar 2007 1555 objav +1095-1668 | #13Nimam dostopa do strežnika direktno. Tole v=spf1 ... ip4:IPNASLOV pa sem videl... samo da je bilo brez tega a:postman... Pozabil sem še povedat, da nekaj vseeno še vedno ne štima... nakar me je popoldan admin obvestil da je zgleda nekdo vrinil v hosting ene izmed domen drugega uporabnika skripto in iz nje pošiljal spam. Sedaj upam, da se zadeve čimprej poležejo. nazadnje urejal Gogy 10. jan 2012 20:16:29 všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |
| krho11. jan 2012 19:18:52Pridružen od: 7. jul 2011 58 objav +26-41 | #14Sam sem dal pač primer iz naše domene. In je noter dejansko "preveč". Ponavadi je v=spf1 a mx -all dovolj. všeč(0)ni všeč(0)spam(0) www.pagein.si | www.nadzornaplošča.si - Kvalitetno, zanesljivo in cenovno ugodno gostovanje elektronskih poštnih predalov. | |
| linkr13. feb 2012 19:14:45Pridružen od: 3. dec 2009 1604 objave +2062-18315 | #15Ugotavljam, da se meni isto dogaja pri eni domeni in tudi ni nikjer blacklisted, vseeno pa maili, ki jih stranke dobivajo, letijo v spam v gmailu in hotmailu. Lahko kdo step-by-step napiše kje je treba kaj nastavit, ker sem se probal znajti iz te solate, pa pol izrazov ne razumem :) V cPanelu sem aktiviral DomainKeys in SPF pa ni nič boljše. nazadnje urejal linkr 13. feb 2012 19:17:17 všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |
| Gogy13. feb 2012 21:02:32Pridružen od: 17. mar 2007 1555 objav +1095-1668 | #16Erik (administrator) je zbrskal neko listo kjer je dal zahtevek za brisanje in je pobrisalo zadevo v dnevu ali dveh, s tem da tudi sedaj vidim spam včasih v subjectu. Kaj več ti ne znam povedat. všeč(+1)ni všeč(0)spam(0) | |
| linkr14. feb 2012 09:22:58Pridružen od: 3. dec 2009 1604 objave +2062-18315 | #17Selitev k drugemu hosting ponudniku je pri meni rešila problem. všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |
| Gogy14. feb 2012 10:09:41Pridružen od: 17. mar 2007 1555 objav +1095-1668 | #18Sigurno se da tako ja, še posebej če imaš več hostingov naokrogin to narediš v nekaj minutah :) všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |