Koto pametni senzorji na Indiegogo

Živijo,

danes smo na Indiegogo začeli kampanjo za naše Koto pametne senzorje, ki so nadgradnja naših že obstoječih Cubesensors.

Novo ime smo si nadeli, ker želimo širiti našo linijo izdelkov in se obenem ne želimo preveč omejevati na samo obliko kocke.

Koto je stara finska beseda za dom, tako da se nam zdi ime nadvse primerno za nas in naše izdelke :)

Poleg novega imena pa smo seveda v zadnjem letu razvili tudi nove izdelke. Koto BLINK (early bird cena $69), Koto AIR (early bird cena $119) in Koto STORM (early bird cena $149). Več o njih si lahko preberete na Indiegogo.

Hvaležni bomo za vsak share in pledge :)

11 odgovorov

Živijo,

naš Indiegogo podvig se ni razpletel po pričakovanjih, tako da smo kampanjo danes žal prekinili. Lahko pa prednaročite najnovejši pametni senzor Koto Air na https://koto.io.

Hvala vsem za podporo :)

Aja @sasok da odgovorim še na tvoja vprašanja :)
V vmesnem času smo se predvsem trudili priti v čimveč medijev, takšnih in drugačnih. Review naših izdelkov žal ni bil možen, ker imamo dokončanih samo nekaj prototipov in čisto basic Android app, kar bi prej škodilo kot pomagalo.

Kampanjo smo tudi aktivno oglaševali na FB in Google display networku, kjer so bile konverzije pod pričakovanji. Predvsem pri Googlu nam ni uspelo najti pravega audienca za naš produkt.

Ubistvu smo naredili kar nekaj napak s to kampanjo, eden od faktorjev pa je gotovo tudi to, da se Crowdfunding scena precej ohlaja in da so tudi novinarji že kar naveličani teh projektov. Posledično manj PR-a, manj obiskov na kampanji,...

Če ima kdo še kakšno vprašanje pa kar go ahead :)

1