Lucky 3in1 - zdaj LIVE na Kickstarterju

Lep pozdrav vsem.
Napočil je čas, da tudi jaz objavim novico
Torej, včeraj ob 22 uri smo zaštartali Kickstarter projekt, prosim vse da si ogledate super zadevo za otroke, namreč gre za igračo 3v1 - poganjalček, skiro ter tricike, izdelano iz Slovenskega lesa.
Prosim za vaše mnenje, vsak € šteje :)

Povezava do projekta: Tukaj!

3 odgovori

Zanimiva stvarca, pa tudi cena ni pretirana. Mislim, da bo vam uspelo. Držimo pesti!

Najprej cestitke za zagon projekta in inovativno idejo, se bom prijavil kot tamali "backer", da vas bom lahko spremljal :)

Drugace pa imam nekaj pripomb/idej/karkoli ...
- deklarirana starost za poganjalca je mocno preoptimisticna. Le najbolj spretni otroci se lahko odpeljejo pri 18 mesecih in velika vecina le na poganjalcih, ki imajo sedez visok med 28 in 29 centimetri. 31 centimetrov se ne slisi mnogo vec ampak pomeni, da je popolnoma nerealisticno pricakovati, da bi se z njim vozili otroci pred drugim letom starosti (glede na to, da sem na poganjalce posedel verjetno par 100 otrok sem v to kar preprican :P)

  • pri vseh slovenskih projektih iz lesa izdelki izgledajo "grobi" - nekako nedokoncani. Resnicno je po moje treba nekaj narediti pri finalizaciji obdelave lesa, ce pogledas obdelavo kaksnega EarlyRiderja vidis o cem govorim (lahko prides pogledat do mene :) )

  • ne vem ce poznas podobne projekte - recimo moov (Berg) je na sceni ze kaksnih 7-8 let (vem da ni cisto primerljivo, ker je igraca ciljana za bistveno visjo starostno skupino). Dobro je da podobne projekte poznas, tako zaradi postavljanja cenovne politike, kot morebitne dodatne ideje ... (http://www.chebeltza.com/moov-7-v-1-napredni-komplet.html)

P.S.
Se glede kampanije na Kickstarteju - uspesni projekti majo ze pred kampanijo kaksnih 100 backerjev (ali vec) pripravljenih "na zalogo" ker se le tako lahko kampanija prebije med bolje opazene ...

7

Tudi jaz sem pogledal. Sprva pohvala za aktivnost, pogum. Tega manjka dostim!
Bi pa vam priporočal, da tekste v prihodnje malo bolj resno napišete. Razumljivi so če se potrudiš, niso pa tekoči za branje. Enako bi dodelal predstavitev.

1