Pošiljanje zasebnih sporočil

Administrator(ji) pozdravljeni,

Zanima me zakaj ste dodali to funkcionalnost, da mora biti število mojih objav za 10 večje od števila minusov in spamov? Ne razumem ravno najbolje, zakaj sedaj jaz ne morem več pošiljati zasebnih sporočil? Je mar narobe, da ne pišem veliko oz. pišem zgolj takrat, ko imam kaj zares pametnega za povedat (oz. vsaj po mojem mnenju. Vem, da včasih kvasim neumnosti)? Hvala za pojasnilo.

Sicer bi vas raje kontaktiral zasebno, vendar vas ne poznam kdo ste, zato pišem kar v to kategorijo (če/ko to prebere administrator foruma, lahko ta post tudi izbriše).

68 odgovorov

Saj se bo mogoče stvar kaj dodelala da bo bolje.

LP

Jaz tudi glasujem za opcijo, da se ZS odprejo, ker zdaj vsi kracajo po forumu. Bi pa v tem primeru nujno uvedel 2 opciji pri zasebnih sporočilih:

  • blokiraj uporabnika
  • označi kot SPAM
1

In ko določen uporabnik dobi neko določeno število SPAM oznak, se mu onemegoči
pošiljanje ZS za določeno obdobje.

LP, Dejan

A je sploh kdo prebral moje pojasnilo? Nikakor ni bil problem samo spam preko ZS, problemi so bili čisto drugje. Zadeva ostaja urejena na tak način kot je sedaj.

26

Vini, kaj pa če bi spremenil način iz kdo lahko pošilja v kdo oz. pod kakšnimi pogoji dovoli prejemanje ZS? Če seveda ni preveč dela s tem.

Tako bi bile (na primer) dve možnosti:
- dovolim vsem
- dovolim vsem, ki imajo ... večjega kot X (privzeta možnost)

S tem se po moje glede samega pošiljanja sporočil ne bi kaj bistveno spremenilo. Razlika bi bila v tem, da ti ne bi bil več neposredno odgovoren zakaj ne morem nekomu poslati sporočila, ampak sama oseba kateri ne morem poslati sporočila. S tem bi mogoče celo odpadla potreba po tej temi. Je pa možno, da bi nastalo en kup takšnih sporočil: "Ej, nomis, zakaj si tako nesramen, da mi ne dovoliš pošiljat spama, pardon, ZS."

2

Podpiram opcije za odprtje ZS-jev.

3

Končno mi je uspelo nabrat 10 postov. Trenutno (še) imam 0 minusov in 0 spamov, pa me forum ob poskusu pošiljanja ZS še zmeraj obvešča: "Zasebna sporočila lahko pošiljate, ko je število vaših objav za 10 večje od števila minusov in spamov." Zakaj je življenje tako komplicirano?

8

@Vini in ostali administratorji: Pa resnično tega ni mogoče rešiti kako drugače? Te popolnoma razumem, da so se v preteklosti dogajali nečedni posli preko ZS, vendar sedanja ureditev se mi resnično ne zdi smiselna. Meni (in še enemu kupu ostalih) ste sedaj dali edino možnost, da se pogovarjamo kar pri posameznih debatah, pa tudi če so kakšne zadeve popolnoma privat ... Kontaktirat se pa itak ne moremo oz. se moramo prav posebej in še to potem celotno komunikacijo prenesemo preko mejla.

Verjamem, da lahko najdemo ustreznejšo rešitev!

4

Kot novi uporabnik sem za, da se stvar odpre saj kot sedaj recimo nabiram poste za ZS.

71

Tudi jaz se bom moral še potruditi s posti, da bom lahko pošiljal ZS-je .. hehe minusi me ubijajo! :)

25