Pošiljanje zasebnih sporočil

Administrator(ji) pozdravljeni,

Zanima me zakaj ste dodali to funkcionalnost, da mora biti število mojih objav za 10 večje od števila minusov in spamov? Ne razumem ravno najbolje, zakaj sedaj jaz ne morem več pošiljati zasebnih sporočil? Je mar narobe, da ne pišem veliko oz. pišem zgolj takrat, ko imam kaj zares pametnega za povedat (oz. vsaj po mojem mnenju. Vem, da včasih kvasim neumnosti)? Hvala za pojasnilo.

Sicer bi vas raje kontaktiral zasebno, vendar vas ne poznam kdo ste, zato pišem kar v to kategorijo (če/ko to prebere administrator foruma, lahko ta post tudi izbriše).

68 odgovorov

Pa sej ni vse v tem da nekaj daš...Lahko tudi odpreš temo, kjer rabiš pomoč, razvije se debata (konstruktivna), ki potem v prihodnosti morda še komu pomaga...Kar ubistvu pomeni da si nabral 10 in več postov, pa čeprav nisi direktno nič pomagal, pa tudi minusov nisi dobil...Treba je samo sodelovati...Konstruktibno in bo vse ok.

lp

6

točno tako. ma jaz ne razumem, kao IM forum pa se ljudem niti nasvetov v tako splošni temi kot je ocenjevanje neke spletne strani ne da sodelovati. tam res skoraj ne moreš imeti brezveznega komentarja, jaz navadno strani pogledam s strani userja pa če imam kaj za pripomniti kar kdo še ni, potem napišem. tu je res tako, da ste večinoma profiji in opazite zadeve, ki jih jaz kot nek "povprečni" user ne (ok, čeprav veliko opazim, nekaj izkušenj vseeno imam tudi s spletnimi stranmi, izdelavo,...), včasih pa spregledate tudi kakšno malenkost, ki jo z vidika uporabnika opazim jaz. če ne drugje se torej tam da podati pametne komentarje. tako da res sploh ne morem razumeti tega, da se odpira toliko različnih tem "zakaj ne morem pošiljati zs-jev, joj kako je to krivično" ker to pač ni nek siolov forum jbg. in če tega ne znaš ceniti (jaz večkrat preberem kakšno temo čisto z vidika samoizobraževanja, čeprav nisem na vašem nivoju mojstrov) potem po mojem tu res nimaš kaj veliko početi. je res, da sem zaradi površnosti že "nasankala" skoraj, vendar se tudi ni težko opravičiti. mene ni nič motilo to, da so me takrat skritizirali, bolj mi je bilo zoprno, ker sem le bila nova in sem potem razmišljala "joj kako slab vtis sem pustila" pa čeprav je bila le brezvezna napaka zaradi podobnega naslova teme. ampak ok, to ni izgovor, kot mi je nekdo napisal: "ni panike, le bolj previdno naprej". saj ste/so nekateri strogi ampak sem pa potem takrat dobila občutek, da nečloveško zategnjen in zagrenjen ni pa nihče. tako da vse se da, če je le volja in dovolj motivacije. to je to, čisto z vidika nove uporabnice. aja, pa tako FER uporabnikov (kar se tiče z vidika sodelovanja), kot sem jih našla na tem forumu nisem našla še nikjer, res.

3

Tudi mene matraja zelo moji MINUSI :(

2

spami pa ne? :)

22

ja meni tud moji zard moej google slovenščine

42

Z dobro voljo in vztrajnostjo se očitno vse da - prišel do 10 več plusov kot minusov! :D

  • upam da zdaj s to objavo ne fašem še kakšen minus zraven, ker pol sem spet na istem :P *
15

andraz182:
Z dobro voljo in vztrajnostjo se očitno vse da - prišel do 10 več plusov kot minusov! :D

  • upam da zdaj s to objavo ne fašem še kakšen minus zraven, ker pol sem spet na istem :P *

Saj verjetno veš da mora biti razmerje: objave+10>minus+spam...

Bo treba nehat spamat...:)

Btw,sem ti pa vseeno za ta post stisnil+...

Tudi pri meni je isti problem, ker sem nov na forumu, ampak se privajam :))) Nikjer v pravilniku nisem zasledil, ali lahko objaviš svoj mail v prispevku za kontakt, v primeru da ne moreš pošiljat zasebnih sporočil?

12