Vikend seminar o zaslužku na internetu

Za vse ki vas zanima zaslužek na internetu je vikend seminar, ki bo 13 in 14 septembra v Strunjanu kot nalašč za vas. Predavali bodo izjemno uspešni predavatelji, ki imajo konkretne rezultate. Naučili se boste, kako na spletu delati enkrat, zaslužiti pa večkratno! Zabave in druženja pa tudi ne bo manjkalo!
Število mest je omejeno.

Več informacij o seminarju najdete <spam>

45 odgovorov

Ste pa kar nekaj ljudi uspeli zbobnat skupaj :) Pohvalno!

2

Kdaj bo kak naslednji tak seminar ?

12

Je Jernej Čehovin tudi med predavatelji?

1

Problem je, ker večina "inštruktorjev" več naredi z inštrukcijami, kot kadarkoli prej na svoje. Kaj je WP vtičnik in kaj je Adsense piše povsod. Če hočem biti avtomehanik, bom šel za vajenca k mojstru, ki popravlja 200 avtomobilov na mesec. Ne bom pa plačal nekomu, da me nauči menjat kapice od ventilčkov, sam pa zna zamenjat zgolj olje.

Lahko pa, da se motim. Če se kdo proglasi za uspešnega v IM, bi moral obvezno pokazati kakšne prilive, da zadeva ne ostane legit na Warrior Forum ravni. Pa ne prilivov od inštrukcij v stilu Jerneja Čehovina.

Če ima nekdo 2 nišne strani, ki prilezeta do ubogih 1000€ mesečno, se mu splača inštruirati in prodajti neko osnovno znanje zavito v darilni papir obljub in utopij. Kdor jih ima pa 50 in šopa 20k€+ mesečno, pa ne bo niti pomislil na to. Banalen primer, ampak tko pač je. V IM je par 1000€ ničla. Tko kot je finančni strokovnjak bolj amater, če ustvari 5k€ profita ob tem ko mu stranke zaupajo milijone.

101

Mqss nevem kaj se pizdiš za brezveze... Tako med mehankraji kot tudi med IM so šalabajzerji. Če nekdo zna prodat pdf v katerem piše vse kar moreš začet je da googlaš potem pusti človeku veselje. Če ni marketa vzadaj potem tudi prodal ne bo. Ker pa market je pa potem gre tudi to skozi.

Frajerje lahko hitro razkrinkaš da jim postaviš par vprašanj pa so mrzli ampak če si že tako daleč njihovih storitev ne rabi. Pozabljaš da se v ta posel zapodijo tudi ljudje ki več kot word ne znajo / niso nikoli uporabljal. Da so jim cookiji neki za pojest in da affiliate ne znajo niti izgovorit.

Nekje je treba začet, to da boš šel ti začetniku razlagat vse podrobnosti funnela in opletat z OTO in upsale in downsaili te bodo vsi gledal ko budalo in na koncu rekl da si idiot ker nič pametnega nisi povedal.

Mislim pa da tudi ljudje ki šopajo 20k € na mesec (pa jih nekateri izdatno več), vseeno učijo nas ki tega še ne delamo iz čisto drugačnih razlogov, do katerih te bom pustil da se sam prikoplješ.

1

O WP vtičnikih, Adsense, affiliate marketing osnovah, itd ima več kot dovolj pojma 80%+ uporabnikov tega foruma. Zakaj nihče izmed njih ne ustanovi akademije in zakaj nihče ne poučuje druge za denar?

a) Se tega nihče še ni spomnil
b) Jim je odveč proglaševati se za izjemno uspešne guruje, če pa to že delajo ljudje tipa Jernej Čehovin
c) So dejansko napredni in z vizijo rajši širijo svojo lastno stvar kjer imajo možnost napredka, kot pa da prodajajo osnove začetnikom?

Le 2 odgovora sta pravilna. Zakaj Jerneja Čehovina ni nikjer več? Prodal je ves svoj crap in šel drugam.

Pizdim se zgolj zaradi "How a single mom makes 5k$+ per month from her basement with nothing but an old laptop" Warrior Forum načina oglaševanja. Brez zamere.

2

Še zmeri mislim da se motiš :) Večina svoje znanje uporablja zato da zasluži denar, pač mogoče ne na tako direkten način kot delajo to na warioru ampak očitno zadeva dela... Nevem zakaj nebi tega nekdo poskusil v Sloveniji. Večina folkov ki dela webinarje jih dela zato da dobi stranke, zato da ima eno uro da jih prepriča, zato da iz 100 ljudi, ki pridejo dobi dva z katerim lahko dela.

On jim vse razloži jim zaračuna 2k eurov / dolarjev v resnici pa pobere še toliko več ker iz njega naredi aff ki mu dolgoletno prinaša denar. Nevem zakaj bi bilo to napačno delat v sloveniji?

Če to delajo vsi, ki igrajo na čustva, nevem zakaj nebi bilo to fer v IM industriji. Če ti reklame niso všeč jih pač ne beri al neki...

1

Zakaj bi bil fovš nekomu, ki je vložil trud in znanje v projekt, ki ga v času kapitalizma trži proti plačilu? @mqss tvoja miselnost je na stopnji osnovne šole.

2

Predvsem bo beseda "fovš" pravilen opis vsakega skepticizma na tem svetu, res je.

John Chow ima verjetno slabši "coaching" na svojem blogu, šopa pa 6-mestne številke. Promovira MLM crap, ki resnično nima neke vrednosti. Zakaj mi je pa on legenda in zakaj nisem njemu "fovš"? Sej bo, moja malenkost in miselnost na stopnji OŠ se umikava iz te teme. Srečno!

P.S.: Mogoče pa še sam odprem nov posel. 1 Študent + stojnica na Prešercu + Spletni posel od A do Ž. Za plačilo 50€ bo študent delil letake z naslovom internetmojster.com. Več kot dovolj za uspešen začetek. Ko jih bomo prodali pa 200 na mesec, bom posel preimenoval v "Kako do 10k na mesec v 3 mescih d.o.o."

3

Vsebinsko teh seminarjev ne poznam. Na debato sodeč, pa me spominjajo na "motivacijske" seminarje od kakšnega Amwaya ali pa Herbalifa. Pri obeh predavanje zapustiš poln optimizma in se že vidiš v novem avtu. Samo pri vseh je skupno to, da bo rezultat odvisen predvsem od lastnega dela in vloženega truda in časa. Nikjer ne bodo povedali, kako alkimistično iz odpadnega železa narediti 24 karatno zlato.

In nič ni narobe s tem. nekaterim pač ustreza, da tudi kakšno stvar slišijo v živo, namesto, da ure in ure prebirajo splet in poskušajo izluščiti prave informacije.

2