Vprašanje

Opažam da je forum samo za strokovnjake, ostali nimamo pravice ničesar vprašati oziroma so vprašanja neumna?

Čemu minusi?

8 odgovorov

Res je, forum je namenjen le mojstrom.

121

Barvo, sedaj boš dobil še več minusov. Drugače pa po mojih izkušnjah, če ima v redu nastop in normalna vprašanja dobiš normalen odgovor. Vsaj jaz sem ga vedno.

Navadno je tako, da tisti, ki odpirajo take teme so tisti, ki imajo slab odnos. Poudarek na navadno.

13

Nimam slabega odnosa, samo nisem vešč v tem in ker je skoraj nič slovenskih forumov, sem ga našel tu. Slo-tech / Alter / Joker...potem je konec. Tuji forumi tudi niso dosti boljši. Kako naj dam normalna vprašanja če ne poznam zadev? Kot da bi kupca v trgovini ignoriral če da neumno vprašanje? Sem delal 9 let v prodajalni in sem vsakomur pomagal če se le da.
A dobivam samo minuse itd...a nobenemu nočem nič slabega, le zakaj?

4

Rad bi se ukvarjal z IM a ne znaš/nočeš pogooglati kaj pomeni CTR in CPC, zato si dobil minuse?

6

Kle vsi dobimo pikce, ko nekdo ne zna ali noče uporabljati iskalnikov. Preden postaviš vprašanje, ga vpiši v Google in/ali desno zgoraj klikni na 'iskanje'. Če tam ne najdeš odgovora (in v vprašanje napišeš, kaj vse si prej poskusil), potem ti bodo ljudje z veseljem pomagali.

5

Zdaj imam pa še jaz vprašanje...

Zakaj se vsake X mesecev najde nekdo ki sprašuje zakaj dobiva minuse? Tudi na to direktno vprašanje bi ti (ali naslednji čez kak mesec, dva) dobil odgovor če bi uporabil iskanje in bi videl identične odgovore kot so v tej temi. Pa potem tudi ne bi čutil potrebe po odpiranju neumestnih tem za pridobivanje novih minusov.

Pa lep pozdrav

4

Zakaj mene tud zanima zakaj dobivam minuse a še koga?

27

bilten:
Zakaj mene tud zanima zakaj dobivam minuse a še koga?

Žal te večina tukaj ne pozna in tako te tepe tvoja "hiba".

5