Vseslovenski webmaster piknik 2016!

Že deseto leto vabimo na dogodek, ki ga ne sme zamuditi noben spletni profesionalec: Vseslovenski webmaster piknik. Letošnja jubilejna iteracija dogodka, na katerem se na enem mestu zberejo spletni razvijalci, administratorji in vzdrževalci, ponudniki spletnih storitev, pa tudi spletni tržniki in strokovnjaki za digitalno komuniciranje, v primerjavi s prejšnjim letom prinaša veliko novost: NOVO LOKACIJO!

Zbrali se bomo v soboto, 21. maja, na Kopališču Ilirija v Ljubljani (na križišču Celovške in Bleiweisove ceste).

http://wwwp.si/

Prijave odpremo po prvomajskih praznikih.

Z letošnjim letom ukinjamo sponzorje in uvajamo pakete podpornikov piknika. Če želite podpreti skupnost in ekipo, ki že deseto leto zapored omogoča, da se vsi slovenski spletni profesionalci lahko dobite skupaj na neformalnem druženju, pišite na info@wwwp.si.

Za več informacij lahko sledite webmaster pikniku na Facebooku ali Twitterju, svojo udeležbo pa lahko potrdite tudi na FB dogodku. Potrditev udeležbe na FB eventu ni dovolj za prijavo na piknik! Ko odpremo prijave, obvezno izpolnite tudi prijavno formo.

81 odgovorov

ja ne vem jaz bi šel sicer mi bo ful zoprnonerodno ker nobenega en ponam ja kej se pijavim

Ker zdaj ste pa zagotovo že vsi nehali počitnikovati, smo končno odprli prijave. Prijavite se na wwwp.si.

2

Vini:
Ker zdaj ste pa zagotovo že vsi nehali počitnikovati, smo končno odprli prijave. Prijavite se na wwwp.si.

OK in .. kakšna je cena na strani ne piše ?

V ff je sfukan rendering.. imaš pod otroki first/lastname ghost insert; chrome izgleda ok.

Sem že updatal sajt in je sedaj naveden tudi simbolični prispevek. Malo sem pozabil ga navesti, ker je že toliko let enak in se mi zdi že kar malo samoumeven. :) Hvala za opozorilo.

Tisti fieldi bi pa morali biti skriti s CSSjem in jih meni tudi skrije v FF. Imaš mogoče ti kakšen plugin, ki pozvroči, da se tisto prikaže?

@vini
razen ghostery, ki samo kaže trackerje nič.. ff 46, zdaj pa 46.01. Po refreshu ni več tistih fieldov, tako da fixed I guess.

Ah, verjetno potem kakšen cache issue. Prej sem na roke delal cache busting in sem mogoče pri kakšni novi verziji assetsov pozabil, danes pa sem implementiral avtomatiko. Bi moralo sedaj vedno delat pravilno.

Zakaj pa zdaj nimamo vec objavljenih preteklih piknikov?

Living in the past is a dissorder :))

1

jaz sem se prijavil maila pa nisem se dobil a to ok

Bom preveril kje se je zataknil :)