Vseslovenski webmaster piknik 2016!

Že deseto leto vabimo na dogodek, ki ga ne sme zamuditi noben spletni profesionalec: Vseslovenski webmaster piknik. Letošnja jubilejna iteracija dogodka, na katerem se na enem mestu zberejo spletni razvijalci, administratorji in vzdrževalci, ponudniki spletnih storitev, pa tudi spletni tržniki in strokovnjaki za digitalno komuniciranje, v primerjavi s prejšnjim letom prinaša veliko novost: NOVO LOKACIJO!

Zbrali se bomo v soboto, 21. maja, na Kopališču Ilirija v Ljubljani (na križišču Celovške in Bleiweisove ceste).

http://wwwp.si/

Prijave odpremo po prvomajskih praznikih.

Z letošnjim letom ukinjamo sponzorje in uvajamo pakete podpornikov piknika. Če želite podpreti skupnost in ekipo, ki že deseto leto zapored omogoča, da se vsi slovenski spletni profesionalci lahko dobite skupaj na neformalnem druženju, pišite na info@wwwp.si.

Za več informacij lahko sledite webmaster pikniku na Facebooku ali Twitterju, svojo udeležbo pa lahko potrdite tudi na FB dogodku. Potrditev udeležbe na FB eventu ni dovolj za prijavo na piknik! Ko odpremo prijave, obvezno izpolnite tudi prijavno formo.

81 odgovorov

Podpornik projekta - pokrijem strošek izdelave tagov: barnih, da bomo lahko že na daleč videli, kdo se s čim ukvarja, kot je bilo to pred leti :)

Sem vam že pisal tudi na mail.

6

Ne morem verjet - koncno WWWP nekje kjer:
- lovi mobitel
- dela GMaps
- vozi bus/taxi
:))

6

Tisto je bila sicer super ideja, ampak je takrat izvedba malo šepala in se naslednje leto nismo več odločili zanjo. Lahko bi zadevo ponovno malo razmislili in jo naredili tako kot je treba. Mika, hvala za idejo, se slišimo in porinemo zadeve naprej v pravi smeri.

3

Odlično!
Res je fino, da vidiš že na daleč, s čim se nekdo ukvarja, in lahko z veseljem pristopiš :)

Pa obvezno na tage oznacit kdo prihaja iz IM. Meni se zdi da je na pikniku tezko prepoznat kdo je iz IM, ostalih pa itak ne poznam niti vecinoma ne vem kdo in iz kje so lol :)

2

na majice zadaj na hrbet nick :)
lahko tudi s čim se ukvarja
kot tudi skupnost kot naprimer #IM

Takole? Ziher dovolj vidno.

3

S kako majhnimi otroci pa so prihajali v preteklih letih :D ?

1

urbee:
S kako majhnimi otroci pa so prihajali v preteklih letih :D ?

Od meseca dni in naprej gor. Vsako leto jih je več. Vprašaj @Peruna :)

Moji so bli stirje nazadnje :P Od enega leta naprej :D

31