Zaposlitve

Ta tema je namenjena zanimivim zaposlitvam za spletne mojstre.

Če na spletu najdeš zanimivo zaposlitev, jo objavi tukaj. Zaradi preglednosti naproščam vse, da se vzdržijo (nepotrebnega) komentiranja objavljenih oglasov, razen v izjemnih primerih.

134 odgovorov

http://www.esriuk.com/product-engineer-edinburgh
http://www.esriuk.com/software-engineer-edinburgh

Nekaj dela je možno vedno poiskati tudi na sloprofi. Trenutn se išče: spletni razvijalec, prevajalec, tržnik fb amazon in več.

2

Sinergise, laboratorij za geografske informacijske sisteme, d.o.o. išče okrepitve. http://goo.gl/AwJNRx

1

Zaposlitev – DEWESoft – PHP/JavaScript/HTML/CSS front-end/back-end razvijalec http://www.had.si/blog/2015/01/10/zaposlitev-dewesoft-phpjavascripthtmlcss-front-endback-end-razvijalec/

1

Semantika d.o.o., v svoj kolektiv vabi 2 nova sodelavca in sicer oblikovalca in programerja. Več na: Semantika d.o.o.

Na LinkedIn je skupina "Fokus: tujina..".
Samo Kraker je objavil:

Pred kratkim sem dobil mail iz Berlina s strani IT managerja, ki z lučjo išče PHPjevce in jim uredi vse potrebno za bivanje.. citiram:
"Tukaj v Berlinu je kronicno pomankanje PHP razvijalcev. Zdaj jih uvazamo ze iz vsepovsod. Ce nekdo zivi v Berlinu dobi službo v nekaj dneh kot PHP razvijalec.... Najemnine so smesno nizka, za stanovanje tudi (jaz placujem 400 € za 4 sobno 90m2 stanovanje - z vsemi stroski 500 €) "

3

Sam se pred ene pol leta preselil v Berlin in tukaj tudi zaposlil, tko da deloma lahko potrtdim zgornjo trditev. Službo je tukaj zelo lahko najt kot programer, ne samo za PHP programeje, jest jo našel v 14ih dneh, je pa lažje ja če si že tu. Papirogije nekaj je, ampak glede na to da smo člani EU, je precej enostavno. Plače so tu kar bistveno večje, sam imam 2.5 krat večjo kot sem jo imel z rednim jobom v slo, stroški življenja pa so primerljivi z Ljublajno, tko da ta 400€ za 90m2 je mal pretirana, mogoce edin ce zivis nekje v pm, al pa maš najemni pogodbo ipred 10ih let.

5

Zaposlimo pisatelja oziroma pisateljico prodajnih besedil:
https://www.natv.si/zaposlovanje

Če poznate potencialnega kandidata mu lahko posredujete link :)

1

Livar d.d. v svoje vrste vabi informatika programerja m/ž za nedoločen čas. Več na: http://www.zaposlitev.info/prosta-delovna-mesta/view/informatik-programer-mz/

1