Zaposlitve

Ta tema je namenjena zanimivim zaposlitvam za spletne mojstre.

Če na spletu najdeš zanimivo zaposlitev, jo objavi tukaj. Zaradi preglednosti naproščam vse, da se vzdržijo (nepotrebnega) komentiranja objavljenih oglasov, razen v izjemnih primerih.

134 odgovorov

Iščeta se 2 razvijalca programske opreme. Gre za redno zaposlitev, s kasnejšo možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Več na link

1

Sensilab, vodilna znamka na področju zdravega življenja in prehranskih dopolnil, išče vodjo internetnega tehničnega razvoja.

Več na link

2

Red Orbit išče izkušenega in ambicioznega digitalnega analitika, ki bo s svojim znanjem in s svojo zagnanostjo pomagal razvijati in izvajati najbolj napredne projekte s področja digitalne analitike v Sloveniji, regiji in na svetu.

Več na linku

12

Nutrisslim d. o. o. v svoje vrste vabi specialista za spletni marketing m/ž.

Več:link

Comtrade išče Java razvijalca programske opreme
link

Mesi visoko tehnološki start up iz Slovenije v svoje vrste vabi 3 nove sodelavce in sicer Web developerja, Android developerja in Sales and marketing assistant. Več na: LINK

Vasco

Razvijalec / programer (Delphi) m/ž

Oblika zaposlitve: zaposlitev za nedoločen čas s preizkusnim obdobjem.

Obseg dela:
Izdelava strežniških komponent/modulov;
Razvoj windows klientov, ki komunicirajo s strežniškimi moduli;
Programiranje mobilnih aplikacij (platformi Android in iOS) s komunikacijo s strežniškimi moduli;
Razvoj in vzdrževanje obstoječih windows aplikacij;
Sledenje strojnim in programskim novitetam in uvedba le-teh v končne izdelke.

http://www.vasco.si/?mod=aktualno&action=viewOne&action_id=329

Pred pol leta sem se preselil v Berlin in tukaj zaposlil pri največjem Nemškem avtobusnem prevozniku - MeinFernbus FlixBus z floto cca 700 avtobusov, ves software za upravljanje te mreže pa ustvarjamo in-house, trenutno z ekipo cca. 30ih developerjev. Naši avtobusi pa vozijo tudi v Slovenijo.
Z združitvijo z FlixBusom se nameravamo še bolj aktivno širiti po Evropi, z kar potrebujemo večje število novih developerjev, večina naših rešitev je napisanih v PHPju, tako da potrebujemu največ PHP programerejv, pa tudi iOS developreje, Android developerje, Sys admina itd.

PHP developerji (Symfony2 je velik plus)
http://careers.stackoverflow.com/jobs/83787/php-symfony2-developer-f-m-mfb-meinfernbus-gmbh

iOS
http://careers.stackoverflow.com/jobs/83800/awesome-ios-developer-mfb-meinfernbus-gmbh

Android
http://careers.stackoverflow.com/jobs/83803/awesome-android-developer-mfb-meinfernbus-gmbh

Sysadmin
http://meinfernbus.de/en/ueber-uns/jobs/linux-admin.html

Drupal, Java, Frontend (lokacija je München)
https://www.flixbus.de/unternehmen/jobs/it-product

Jaz lahko zase povem da sem tukaj super zadovoljen, delamo ful zanimive stvari, super team, plača je v primerjavi s Slovenskimi razmerami noro dobra (cena živjljenja v Berlinu pa je primerljiva z Ljubljano). Berlin pa je sploh noro zanimivo mesto kjer vsak najde kaj zase. Tko da če kdo premišljuje o odhodu v tujino je to opcija ki je gotovo za premislit. Nemščina je plus seveda, ni pa (vsaj v Berlinski ekipi) potrebna.
Oblika zaposlitve je redna, ja redna za nedoločen čas, z zakonsko predpisano poizkusno dobo 6 mesecev, dopustom in vsem kar pripada.

9

Senior front-end developer - Klika d.o.o.
http://www.klika.eu/senior-front-end-developer-wanted

1

Ker je na tem forumu tudi dosti ljudi, ki se ukvarja s prevajanjem in veste kako se piše prodajna besedila, bom še tu objavil. Delodajalec Sperky s.r.o išče zunanjega sodelavca za prevajanje e-trgovine iz angleščine v slovenščino. Več na: LINK

11