| Motionsun Media | ||
|---|---|---|
| kekec29. sep 2010 13:39:01Pridružen od: 11. jan 2010 103 objave +73-20 | #1Danes prejel njihov email, moram priznat da še nikol nisem slišal zanje. Zadeva je očitno povsem nova. Me pa čudi da je stran samo v angleščini. Email je slovenski, s slovenskim kontaktom. Če že kdo uporablja, lahko podeli kakšno izkušnjo. Še link: http://www.motionsun.com všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |
| luk4529. sep 2010 13:48:10Pridružen od: 24. avg 2009 130 objav +41-20 | #2Zgleda da ciljajo na angleško govoreči trg. Nisem še slišal zanje, stran je še čist nova, whois kaže datum registracije domene 18-Aug-10. Mogoče kak internetmojster tukaj pozna oz. si celo lasti tole. všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |
| Balonar29. sep 2010 13:48:47Pridružen od: 27. jan 2008 1177 objav +970-8511 | #3tudi mi smo ga dobil .. nikol slišal za njih všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |
| kraji29. sep 2010 13:56:44Pridružen od: 22. jul 2009 577 objav +174-91 | #4tudi jaz, ravno stran gledam všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |
| hanyo29. sep 2010 13:59:57Pridružen od: 10. dec 2007 1003 objave +2859-63949 | #51) Registrant: Domains by Proxy, Inc. 2) Ni naslova ni imena firme nikjer na strani 3) phone match na Infobit.d.o.o. http://www.itis.si/INFOBIT?6032664 http://bizi.si/INFOBIT-D-O-O/o-podjetju Good luck. Izgleda scam "Currently we receive 400 million impressions per month with a help of more than 550 publishers." Če pa ni scam je pa čas da jih obišče davčna in jih povpraša kako je lahko pri takem web trafficu bilo prometa 2009: 22k evrov. BTW.. napiše se "with the help" .. ne "with a help". nazadnje urejal hanyo 29. sep 2010 14:08:09 všeč(+4)ni všeč(0)spam(0) bigpush3 - crossover | |
| bujes29. sep 2010 14:15:44Pridružen od: 24. nov 2006 4314 objav +1264-15517 | #6Tudi jaz sem dobil... nek masovni mail je moral biti to :D všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |
| Lucifix29. sep 2010 14:38:35Pridružen od: 14. okt 2008 557 objav +219-90 | #7Na njihovi strani je Google Rank 0, Alexa pa ne prikaže nobenih podatkov. všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |
| nas-t129. sep 2010 14:38:50Pridružen od: 23. maj 2007 4807 objav +3118-6222 | #8V najboljšem primeru so resellerji katere od večjih cpm networkov. všeč(0)ni všeč(0)spam(0) Brezplačni Kvalitetni Backlinki | HostGator - "InternetMojster" Za 9.94$ OFF In "IMojster25" Za 25% OFF | Market Samurai Trial Kupi izdelek preko moje povezave in si pridobi še dodaten BONUS. Več na ZS. | |
| hanyo29. sep 2010 14:43:16Pridružen od: 10. dec 2007 1003 objave +2859-63949 | #9Se pravi: - spamajo - skrivajo (domena) - lažejo (we receive 400 million impressions per month) Solidna firma. Sam še neki morajo ukrast, pa bojo pravi tajkuni. všeč(+2)ni všeč(0)spam(0) bigpush3 - crossover | |
| kekec29. sep 2010 16:04:47Pridružen od: 11. jan 2010 103 objave +73-20 | #10Ko sem videl da ni pametnih podatkov na strani in stran nima alexa ranka, me je tudi minalo da bi se registriral. Očitno nisem nič zamudil nazadnje urejal kekec 29. sep 2010 16:05:09 všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |
