Netko 2013

Mi lahko kdo razloži, kaj je čar te spletne strani, da je dobila prestižno nagrado Netko 2013? http://www.zivetispristaniscem.si/ ?

Grafi? Koliko "veseljakov" imajo na Facebooku? Temperatura morja? Slanost morja? Ccccccc ........

9 odgovorov

Luka Koper d.d.
Vojkovo nabrežje 38
6501 Koper - SI

Sama stran ponuja veliko koristnih informacij, kot samo "zgledno" podjetje so verjetno tudi "naokoli" razn o razni sponzorji. Sama spletna stran pa je namenjena za najmlajše ter najsatrejše in obsega široko okolico primorske :D

Tudi postavitev, grafika ter atraktivnost ni tuja ... tukaj vidim jaz prednosti :)

2

ja, kolikor se spomnim, je bilo govora tu predvsem o vpetosti v okolje in ne samo sajt

2

wssrpnc:
ja, kolikor se spomnim, je bilo govora tu predvsem o vpetosti v okolje in ne samo sajt

tudi to je verjetno res

Kriterij za izbor prestižne nagrade je bil letos kdo ima v skladišču največ banan. Vnaprej znani zmagovalec www.zivetisstadionom.si ni zagotovil kapacitet za skladiščenje omenjenega produkta in odločitev je bila Zares preprosta.

Ne razumem pa zakaj niso dali posebne nagrade žirije za govorečega svizca, ki ga je tip naštimal v čik pavzi in je naredil Vido (za 70k eur/leto) za penziča.

13

Stran ne zgleda preveč slabo. Edino kaj me moti je footer. Ko scrollam do konca in če za tisočinko miška miruje na zemljevidu mi pri ponovnem scrollu začne zoomirat zemljevid :/ rahlo tečno. kakovost netkot-a pa iz leto v leto pada, če bo šlo tak dalje bo to postalo spam :)

Whatever.....

31

Hanyo welcome back. We missed you.

1

Matej1:
Hanyo welcome back. We missed you.

Hvala.. sem zbrisal prejšnji komentar, ki je bil nekako v stilu .. Le debile sodi naj kreten (v smislu korelacije ustanove, ki ponuja nagrade,dobitnika nagrade ter kompetentnosti žirije), ker sem po podrobnem ogledu žirije spremnil mnenje, da je le ta sestavljena izključno iz kretenov.. v mnenje, da je delež kretenov prisoten v večini (oz. ne mislim več da je žirija popolnoma nesposobna, ampak le pretežno), vendar obstaja nekaj svetlih izjem, ki vsekakor so kompetentni za svoje področje, vsekakor pa v to kategorijo sposobnežev ne sodi tičoglav.

71

Dragocen in izvedbeno sodoben primer obveščanja javnosti o ključnih okoljskih vplivih Luke Koper. Naravnost idealna podlaga za počasno vzpostavitev dejanskega dialoga med velikim podjetjem in ljudmi, ki se jih njegovo delovanje dotika.

http://www.netko.si/blog/2013/zbiramo-prijave/

Ne gre tu samo za oceno strani kot take, ali je oblikovno ok in če meta&titlei štimajo..

Danes je nagrada Netko je usmerjena predvsem k povečanju kvalitete in ugotavljanju, ali je uporaba digitalne sfere pri vas dosegla svoj cilj in s tem uresničila svoje poslanstvo? Kaj ste vi želeli z vašo spletno stranjo doseči, ali s družbeno skupino ali mobilno aplikacijo? V koliki meri vam je to uspelo? Ali ste pri tem izkoristili vse možnosti, ki vam jih medij ponuja? Ali so vaše projekti vsebinsko močni, tehnično ustrezni in oblikovno všečni?

http://www.netko.si/o-netku/