| Zulu, igre123,... nova konkurenca je tu | ||
|---|---|---|
| hanyo8. okt 2011 12:56:45Pridružen od: 10. dec 2007 1004 objave +2868-63949 | #11 biata:Ja s tem da ne vlečem starih zamer, ampak enostavno ta družba še vedno krade na debelo in široko. Evo svež primer: http://moskisvet.com/clanek/fokus/ameriska-nogometna-zvezda-popolnoma-gola.html 4. slika v formatu cca 400 širine X 600 višine. Vir: youtube Kolikor jaz vem youtube ne ponuja slik, ampak samo video. Thumbi pa definitivno niso v tem formatu. Ampak who cares ? Samo da se oglaševalski keš vrti ane ? nazadnje urejal hanyo 8. okt 2011 12:57:25 všeč(+6)ni všeč(-1)spam(0) bigpush3 - crossover | |
| kinki8. okt 2011 18:25:45Pridružen od: 13. okt 2010 497 objav +781-45355 | #12Mojemu partnerju so enako ukradli sliko, ki je bila njegova last (je fotograf). Slikal je oblake in na vsaki sliki ima watermark.No ta slika se je potem pojavila na naslovnici 24.ur brez watermarka. Imam še vedno nekje dokaz, kajti naredili smo SS, ampak jim zal itq nic ne moremo. nazadnje urejal kinki 8. okt 2011 18:26:28 všeč(+6)ni všeč(-1)spam(0) če sedemkrat padeš, se osemkrat poberi | |
| popcom17. okt 2011 12:13:29Pridružen od: 11. dec 2006 10 objav +1100 | #13Konkurenca je zmeraj dobrodošla, ampak zaenkrat so Igre123 nepremagljive. Mimogrede pa moram omeniti, da so popovci ob lansiranju svojega portala spamali po našem portalu Igre123.com z linki na njihovo stran pod igrami. Toliko o tem, kako počnejo to tam. všeč(+11)ni všeč(0)spam(0) | |
| hanyo17. okt 2011 12:44:44Pridružen od: 10. dec 2007 1004 objave +2868-63949 | #14 popcom:To niso bili popovci, ampak ljudje dobrega srca, ki s Pop Tv niso povezani, predvidevam, da so bili bratje in sestre tistih ljudi, dobrega srca, ki kradejo material iz ostalih strani in delajo photoshop JLO na nagem telesu, ter nato objavljajo link na pop tv portalih. Ne moreš kar tako obtoževati Pro Plus, saj imajo jasno napisano v splošnih pogojih uporabe, da vsebine objavljajo vanzemaljci iz Marsa, ki so za te vsebine odgovorni. Ne bodi tak rasist do prebivalcev ostalih planetov, tudi oni so ljudje. Pro plus tukaj ni nič kriv, oni samo neomejeno razpolagajo s temi vsebinami na vseh svojih medijih v skladu s pogoji uporabe. nazadnje urejal hanyo 17. okt 2011 12:46:49 všeč(+12)ni všeč(0)spam(0) bigpush3 - crossover | |
| darkside20. okt 2011 12:57:51Pridružen od: 15. avg 2010 482 objav +149-1319 | #15stran mi je všeč. predvidevam da je custom? všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |
| Jure Damjan20. okt 2011 15:28:14Pridružen od: 4. okt 2007 2814 objav +2288-19339 | #16 chick: Sej XXX stran majo/so imeli.. intimatemedicine.si, parkirana drugje. všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |
| kaines20. okt 2011 21:34:26Pridružen od: 17. maj 2007 180 objav +61-50 | #17intimatemedicine.si je cisto drug lastnik... ni bil nikoli lastnik PRO PLUS všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |
| hanyo20. okt 2011 22:20:30Pridružen od: 10. dec 2007 1004 objave +2868-63949 | #18 kaines:Abosolutno je tako, bil je samo soustanovitelj in generalni direktor, ne pa lastnik. "Marijan Jurenec, ki je slovenski medijski prostor zaznamoval zlasti kot soustanovitelj in generalni direktor PRO PLUSA" http://24ur.com/novice/gospodarstvo/marijan-jurenec-je-menedzer-leta.html "Ponudnik, lastnik, skrbnik spletne strani Intimate Medicine je VSN d.o.o., Leskoškova 12, 1000 Ljubljana" http://www.intimatemedicine.si/splosno/splosni-pogoji/ "Zastopnik: Marijan Jurenec" http://www.bizi.si/VSN-D-O-O/ Izleda pa da imata obe firme vsaj nekaj skupnega, lastniki namreč niso skupni, saj soustanovitelj in generalni dirkektor ni enako kot direktor. Skupno pa imata: ... .... ..... ...... ....... ........ Marsovce, ki dodajajo piratske vsebine! nazadnje urejal hanyo 20. okt 2011 22:24:11 všeč(+5)ni všeč(0)spam(0) bigpush3 - crossover | |
| Jure Damjan21. okt 2011 09:27:26Pridružen od: 4. okt 2007 2814 objav +2288-19339 | #19Tudi sam znam pogledat, vse razne ajpes in podobne baze.. ampak v realnem biznisu pomenijo bolj malo. Povezav zadaj pač tam ni vidno. Glede na to, koliko "oglasov" dobia intimatemedicine na 24ur.com in ostalih portalih, bi človek pričakoval, da je spletna stran namenoma parkirana pri drugi firmi. Ima pa firma VSN skoraj celotno "kopijo" portalov 24ur.com, kar da mogoče misliti, da pač obstaja nek skriti dogovor s pisci oziroma izčrpavanje glavne firme s strani bivšega/takratnega managerja. Seveda pa mi lahko nekdo razloži, zakaj je na 24ur še vedno toliko novih člankov z linki na intimatemedicine.si. "Skupni" projekt pa je bila tudi ta stran: http://www.sexation.info/, ki se sedaj preusmerja na intimate... všeč(0)ni všeč(0)spam(0) | |