Prodam povezave na PR5
 
Perun27. okt 2010 09:27:09Pridružen od:
21. jul 2008
2445 objav
+2158-12717
#11Ajoj ... ne samo fake pr ... se fake vsebina ... zdajle sem sel sele pogledat ... groza, groza ... pa ne mores na takem sajtu prodajat bannerjev noooo ... saj se blamira se tist, ki bi dal banner gor!

Citat s strani:
"Microsoft Vista Serial Code
Does vista support serial ports ( serial ports are r232, uses welcome to the microsoft windows vista community forums html code is off. Vista serial number keygen fachak windows vista windows xp windows azure windows server windows downloads get free trials of microsoft online services, office 2010, sql server 2008, and more. Microsoft windows vista ultimate edition key solve your microsoft windows vista ultimate edition problem now click here to get instant support what is the serial key what is the serial key of diskgetor data recovery. Microsoft office 2007 serial generator (codes ar"
nazadnje urejal Perun 27. okt 2010 09:27:36
všeč(+3)ni všeč(-1)spam(0)
 
Vini27. okt 2010 09:30:09Pridružen od:
1. sep 2006
6102 objavi
+3396-31537
#12lorem vistum? :)
všeč(+5)ni všeč(0)spam(0)
 
juresl27. okt 2010 09:36:02Pridružen od:
16. avg 2007
196 objav
+74-234
#13Se opravičujem, nimam izkušenj z prodajanjem linkov na straneh. Torej bi morala biti unikatna vsebina, če sploh želim kaj prodat?.. Ni tistim, ki gostujejo banner/povezavo važen samo klik na njo?.. ali je važna tudi vsebina strani na kateri je banner?
všeč(0)ni všeč(-2)spam(0)
winlikes.net | windowsvista.si | Želite imeti backlink na strani PR5?
 
juresl27. okt 2010 11:24:18Pridružen od:
16. avg 2007
196 objav
+74-234
#14Se opravičujem za ponovno objavo. Zdaj sem kontaktiral lastnika domene in strežnika.. pravi takole:
Jure PR domene sigurno štima...ker je bila ta domena precej linkana...v 1 mesecu so imeli tudi 100.000 obiskovalcev...imeli so nek natečaj (Microsoft d.o.o.) in so oglaševali na spletu, televiziji, časopisu,...projekt so pol opustili pa sem jst kupil domeno...kakšna vsebina more bit gor nimam pojma...je pa pomebno, da je nekaj gor in da ostane ta PR5...povezve na 1.strani se komot prodajajo in nekaj pomenijo...tako kot si dal moje povezave...to sploh ni sporno...noben fejk ni... tu si poglej:

http://www.najdi.si/search.jsp?q=windowsvista.si&o=0&maxHitsPerGroup=2

in še Netkota so dobili s tem sajtom: http://netko.gzs.si/slo/nagrajenci/_2007

Microsoft d.o.o. (www.windowsvista.si)
Jaz sem pač postavil blog gor, ker se drugega nisem spomnil.. Hotel sem čimhitreje narediti nekaj, zato sem vsebino generiral s programom, zato je fake. Zanima me, če bi mi lahko Perun povedal kje si videl, da je PR5 fake? Hvala v naprej in lp!
všeč(+3)ni všeč(0)spam(0)
winlikes.net | windowsvista.si | Želite imeti backlink na strani PR5?
 
had27. okt 2010 14:35:09Pridružen od:
24. nov 2006
1879 objav
+608-46445
#15http://www.build-reciprocal-links.com/fake-rank-checker/index.html

Site Title: Windows Vista

Google PageRank:

This PageRank is Invalid Add

http://www.checkpagerank.net/index.php

Google Pagerank for: windowsvista.si 5/10
5
PageRank
Google Pagerank for: www.windowsvista.si 5/10
5
PageRank
Search result from Google for: windowsvista.si
not found
Cannot analyze if the PR is Genuine at this time More info ...
Search result from Google for: www.windowsvista.si
not found
Cannot analyze if the PR is Genuine at this time More info ...
všeč(0)ni všeč(0)spam(0)
 
kraji27. okt 2010 14:42:43Pridružen od:
22. jul 2009
577 objav
+174-91
#16Vsaj za prvi link imam občutek, da je ves svet fake :)


Site Title: had blog - blog had

Google PageRank:

This PageRank is Invalid Add Pageank Button on your website.



Site Title: Google

Google PageRank:

This PageRank is Invalid Add Pageank Button on your website.
všeč(+3)ni všeč(0)spam(0)
 
had27. okt 2010 14:45:15Pridružen od:
24. nov 2006
1879 objav
+608-46445
#17@kraji: lepa :) nisem preverjal ostalih domen.. ok, ta checker gre iz seznama :)

p.s.: ja, jaz se spomnim te domene iz prvega posta.. bila je zadeva, ki je bila narejena noro dobro in je microsoft zahteval da se odstrani, ker je bila prevec kul - simulacija viste na racunalniku..

problem je tudi v tem, da sta windows in vista trademarka :) od mcshita
nazadnje urejal had 27. okt 2010 14:46:30
všeč(0)ni všeč(0)spam(0)
 
Perviz27. okt 2010 14:48:40Pridružen od:
9. apr 2008
781 objav
+502-1040126
#18
had:
@kraji: lepa :) nisem preverjal ostalih domen.. ok, ta checker gre iz seznama :)

p.s.: ja, jaz se spomnim te domene iz prvega posta.. bila je zadeva, ki je bila narejena noro dobro in je microsoft zahteval da se odstrani, ker je bila prevec kul - simulacija viste na racunalniku..

problem je tudi v tem, da sta windows in vista trademarka :) od mcshita

A potem je tudi ta stran recimo sporna
http://www.tweakvista.com/
všeč(0)ni všeč(0)spam(0)
 
juresl27. okt 2010 21:01:10Pridružen od:
16. avg 2007
196 objav
+74-234
#19Zdaj pa res več nevem.. kaj je spornega pri strani, razen vsebine (za katero sem že povedal zakaj gre)?
všeč(0)ni všeč(0)spam(0)
winlikes.net | windowsvista.si | Želite imeti backlink na strani PR5?
 
stran 2 od 2 |<12>>|