Prodam povezave na PR5
 
juresl26. okt 2010 20:02:29Pridružen od:
16. avg 2007
196 objav
+74-234
#1Pozdravljeni!

Prodam oglase na angleški strani: http://windowsvista.si/, PR5

Banner 468 x 60: 8€/mesec ... 40€/pol leta
Banner 120 x 240: 5€/mesec ... 25€/pol leta
Banner 125 x 125: 3,5€/mesec ... 18€/pol leta

Plačilo na TRR
Fizična oseba

Ponudbo napiši na ZS.
všeč(0)ni všeč(0)spam(0)
winlikes.net | windowsvista.si | Želite imeti backlink na strani PR5?
 
Perun26. okt 2010 23:35:51Pridružen od:
21. jul 2008
2445 objav
+2158-12717
#2Sem najprej objavil linke za fakepagerank ... ampak sem na koncu ugotovil, da se ne strinjajo ravno vsi tooli s tem, da je pr fake :) Ceprav je glede na "link:windowsvista.si" pr vec kot cuden ...
nazadnje urejal Perun 26. okt 2010 23:40:43
všeč(0)ni všeč(-1)spam(0)
 
juresl27. okt 2010 00:02:02Pridružen od:
16. avg 2007
196 objav
+74-234
#3
Perun:
Sem najprej objavil linke za fakepagerank ... ampak sem na koncu ugotovil, da se ne strinjajo ravno vsi tooli s tem, da je pr fake :) Ceprav je glede na "link:windowsvista.si" pr vec kot cuden ...
Nevem no.. ampak meni vsi, ki jih probam pokažejo PR5. Maš kakšen primer, kjer nene?
všeč(0)ni všeč(0)spam(0)
winlikes.net | windowsvista.si | Želite imeti backlink na strani PR5?
 
Perviz27. okt 2010 00:08:00Pridružen od:
9. apr 2008
781 objav
+502-1040126
#4Mal offtopic, lahko?

Zanima me kako se obnese recimo na strani ki ima PR3/4 da napišem članek, vendar ni na prvi strani?
všeč(0)ni všeč(0)spam(2)
 
nas-t127. okt 2010 00:21:40Pridružen od:
23. maj 2007
4810 objav
+3124-6222
#5Šteje se samo pr tiste podstrani, na kateri je članek dejansko objavljen. Vsaj v začetku je to PR n/a oz PR0. Lahko pa se mal pr-a prenese iz glavne strani na podstrani. Vsak backlink šteje.
všeč(0)ni všeč(0)spam(0)
Brezplačni Kvalitetni Backlinki | HostGator - "InternetMojster" Za 9.94$ OFF In "IMojster25" Za 25% OFF | Market Samurai Trial
Kupi izdelek preko moje povezave in si pridobi še dodaten BONUS. Več na ZS.
 
Vini27. okt 2010 00:45:44Pridružen od:
1. sep 2006
6102 objavi
+3396-31537
#6Perun, čuden je tudi whois te domene.
všeč(0)ni všeč(0)spam(0)
 
juresl27. okt 2010 00:47:48Pridružen od:
16. avg 2007
196 objav
+74-234
#7
Vini:
Perun, čuden je tudi whois te domene.
Naj še povem, da domena ni moja, tudi strežnik ne.. ampak le urejam vsebino in vse ostalo povezano s stranjo.
všeč(0)ni všeč(0)spam(0)
winlikes.net | windowsvista.si | Želite imeti backlink na strani PR5?
 
blindek27. okt 2010 00:49:07Pridružen od:
11. dec 2009
523 objav
+296-15910
#8Kaj pomeni to da je sumljiv whois in tudi PR? Da je fake? Namreč povprašujem za nakup pri njemu na tej domeni permanent linke, pa je PR pri temu relevanten.

Torej ta PR načeloma ne drži ali pač?
všeč(0)ni všeč(0)spam(0)
 
Vini27. okt 2010 08:57:52Pridružen od:
1. sep 2006
6102 objavi
+3396-31537
#9Če prav razumem, tole sedaj prodajaš za nekoga, ki mu je sodelovanje na tem forumu prepovedano, ker je že goljufal pri prodajah?
všeč(+3)ni všeč(0)spam(0)
 
juresl27. okt 2010 09:20:06Pridružen od:
16. avg 2007
196 objav
+74-234
#10Ne, ne... ne prodajam za njega (uporabnik spensay če se ne motim, ki je bil, kot je Vini rekel banan zaradi nepravilnega trgovanja), čeprav je res, da sta strežnik in domena njegova. Za usluge (neko delo) mi je podaril to domeno, tako da nebo neuporabljena in da lahko z njo kaj zaslužim - zato sem tudi postavil blog.

Prejšnja stran mislim da je bila nekaj z vezi z online predogled viste, tako se je dobilo nekaj backlinkov.

Bi še mi lahko kdo več povedal o tem fake PRju, za whois sem glihkar obrazložil, da res strežnik in domena nista moja, ampak vsebina je.

Upam, da razumete.. Lep pozdrav, Jure!
všeč(+1)ni všeč(0)spam(0)
winlikes.net | windowsvista.si | Želite imeti backlink na strani PR5?
 
stran 1 od 2 |<<12>|