[Program] WordPress AutoUpdater

------------ ZUZKI!!! -----------

okej, vem da je zacetek topica, ampak res, ce najdes zuzka, prosim zapisi noter, da ga lahko najdem in popravim. hvala!

------------ ZUZKI!!! -----------

No, da dam še jaz kaj nazaj v community :)

PS: Si spregledal Sinuke Vpisovalec v slovenske direktorije? Clickety Clickety :D

Kaj orodje naredi? Je blackhat?

Gre za 100% whitehat zadevščino, vse kar program omogoča je malo bolj avtomatizirano updateanje wordperss instalacij. Omogoca single ali multithreading update - se pravi da posodobi samo enega naenkrat ali odpre vse strani v bazi.

MULTITHREADING engine je dokaj pomemben del orodja, saj aplikacija odpre vsako stran posebej (ob zagonu), pregleda ce je mozno updateat wordpress, ce je mozno updateat plugine in nato (ce je stran multisite) se zazene t.i. multisite "update network".

***** PRIPRAVA NASTAVITVENE DATOTEKE *****

Program podatke jemlje iz tekstovne datoteke "wordpress-autoupdater-STRANI.txt", ki mora biti v mapi MOJI DOKUMENTI (poleg programa). Strani v tej datoteki postavimo v formatu "x,URL,username,geslo,tip" - "x" je zaporedna stevilka (prva vrstica mora biti 0), "tip" pa je lahko ali multisite ali normal (glede na WP instalacijo).

Primer:

0,http://www.stran.si,uporabnik,geslo,multisite
1,http://www.stran.com,uporabnik,geslo,normal
2,http://www.stran.net,uporabnik,geslo,multisite
3,http://www.stran.org,uporabnik,geslo,normal

Download

Zadnjo verzijo programa lahko snames tukaj.

Ali je to virus/trojan/backdoor?
Niti slučajno. Prosim oglej si URL prejsnjega programa, vse je 100% cisto.

S katerim orodjem delaš? Can I copy it?

Delam s tem orodjem (aff. link), s kuponom INTERNETMOJSTER dobiš 46-70$ popusta (odvisno od verzije). Če uporabiš moj kupon ti z veseljem nudim nekaj osnovne pomoči (več pa ob piru ali treh).

Kje lahko prijavim žužek?

Oddaj odgovor v tem topicu.

Hvala,
Lombi

7 odgovorov

ojla Lombi, ta updater vsebuje tudi spinner ali kako je to mišljeno?

Kaj točno pa želiš spinnat pri posodabljanju strani?

torej drugače bom vprašal, ali gre za updatanje vsebin ali updatanje verzije wordpressa, ali kaj drugega.

Če gre za updatanje vsebin na WP me zanima ali se jih da poslat v spintaxu.

gre za multithreaded updateanje core verzije wordpressa in vseh pluginov. ce mi znas povedat, kako si si zamislil updateanje vsebine, pa znam kajnovega ven dat...

Torej WP podpira xmlrpc, kar pomeni, da se da dokaj enostavno remote objavljati nove vsebine. Če narediš en XMLRPC vmesnik z spintax podporo, potem lahko updataš npr. 100 wordpressov naenkrat z istim spinanim articlom.

se pravi zelis dodajanje vsebine in ne updateanje vsebine? to ze mam implementirano kot engine, ampak zaenkrat v nobenem brezplacnem botu. vendar ne uporablja xmlrpc, ker je le-ta hudimano omejen. coming soon, morda :)

kak misliš kot engine?

Druga variata je da ga šopneš direktno v bazo, samo potem moraš dovolit remote dostop do baze, kar pa je malo problematično iz vidika varnosti...
Tretja opcija bi bila, da bi plugin sam preverjal na določenem naslovu, če je kaj novega in tisto objavil, torej plugin varianta... še kaka druga opcija?