Zdrav duh v zdravem telesu

Webmastri smo itak med najbolj inteligentnimi :), sam je tudi veliko takih, ki zapostavljajo zdravo rekreacijo.
Predvidoma v ponedeljek (če bo burja do takrat prenehala) se bom odpravil na en daljši aktivni dopust na Zakintos. Mayday me je precej udaril po žepu, zato sem opustil misel o letalu ali ladji in se odpravljam na pot s svojimi močmi, s kajakom in veslom.

Začel bom v Savudriji, predvidoma veslal 5-6 tednov in okoli 1500 km do južne strani Zakintosa.
Na začetku pa bom še poizkusil izboljšati hitrostni rekord za preveslanje hrvaške obale, kar pomeni 550km v enem tednu, to je povprečno 13 ur veslanja na dan. Zato tudi odlašam z odhodom in čakam vremensko okno, ker če zapiha napačen veter, to takoj pomeni par ur več veslanja :).

S seboj bom itak imel tudi notebook in bom probal vsak večer updejtat blog in objavit kakšno fotko.

Iščem pa še vedno pomoč pri povezavi Google mapsov in xml feedov iz GPS trackerja. Če se slučajno kdo spozna na te zadeve naj mi prosim pošlje ZS, da ga povprašam za pomoč.

Na žalost se ne bom ustavljal pri internetmojstrovcih na Krku in Pagu, če pa bo kdo v Črni gori, Albaniji ali Ionskih otokih pa ga z veseljem povabim na kavo!

377 odgovorov

Tole pa je podvig! Vsekakor podpiram. :=).

Uf, nisem vedel da imamo take ekstremiste med webmojstri :D Kaj pa kakšno spremstvo?

Marin, provajdaj mi XML kje se nahajaš, pa te ruknemo še tukaj nekam v header nekako, a? Da vsi vidijo, da "možički iz interneta" tudi kdaj kaj migajo :)

1

Držim pesti @marin! Ziher ti bo uspelo.

Vse pohvale tudi z moje strani za res drzen plan, ki je občudovanja vreden! Tudi jaz upam, da bo vse ok in bom z veseljem spremljal blog, če boš objavljal. Pa srečno!

1

Tudi jaz izrazam obcudovanje in obljubljam da bom navijal :) Pa objavil kakseno novicka, seveda z linkom na originalni blog :D

Srecno na novi pasta-only turi :)

Hvala za vzpodbudo, vedno dobrodošla!
@bujes: spremstvo bi bilo samo za preganjanje dolgčasa zvečer :).
@Vini: hehe, super, ti pošljem ZS.

1

Laptop na kajak... zanimivo :D Si sploh ne predstavljam kako to zgleda vse skupaj...

Marin Strel

4