Diba

Ne vem koliko vas ima račune pri Dibi ampak WTF => http://diba.si/

Sicer Www.diba.si deluje ampak se mi zdi hudo nerodna zadeva glede na to, da te hočejo prepričati, da jim prepustiš svoj denar.

20 odgovorov

Pa, to je tako prepogost pojav na slovenskem spletu, da mi je pravi fenomen. Mislim, kdo je lahko tako štorast in len, da ne more tistih par vrstic kode dodat za non-www preusmeritev? :-S Pa ne rečem na majhnih sajtih privatnikov - takšno sranje je vedno mogoče najti (tudi) pri največjih.

Ne samo to tudi ko se loginaš je zelo slabo vse narjeno. Pa ko se registriraš in zaključiš z 16imi koraki in daš vse svoje podatke ti preprosto dajo eno pogodbo za stiskat in nest na pošto. 100% spletno my ass :) Ko pa prideš na pošto tam nimajo pojma za kaj se gre. Sicer dela samo izvedeno bi bilo lahko pa 200% bolje.

Kaj pa http://abanka.si :)

Žal tudi http://vecer.com (ampak že forsiram, da to uredijo...), http://maribor.si in še bi lahko naštevali...

Podjetje SRC:

http://src.si

http://avto.net ... ni čudn da pol tok ljudi išče avto.net v Najdi.si...

bujes, tudi za tale forum je top keyword [internetmojster], takoj za njim pa [internet mojster], go figure ;)

Če šteje tisto, ko vpišeš v firefox namesto naslova keyword in potem gre na google pogledat kaj to je, potem je to ok. Če pa mojstri na googlu iščejo IM potem je pa to narobe svet :)

Ni narobe svet ... temu se reče navigational search queries. Takih iskanj je na Googlu večina. Velika večina. Tudi na Najdi.si je tako.

Ljudem se pač ne da vpisovati v address bar (ali ne vedo, da obstaja) in ne uporabljajo zaznamkov.

Tudi sam raje vpišem "avto.net" v iskalnik, kadar rabim, kot da bi šel pisat v address bar. Ne vem, zakaj. Mi je bolj komot.

1

Sicer sam ne vem zakaj bi blo bolj komot nov tab odpirat pa v google pisat, če lahko v address bar napišeš. Pa mogoče kdo ve, če se to preko address bara tudi kaže v GA ?