Kreditne kartice Avstrija & Nemčija

Pozdravljeni,

spomladi smo razširili našo spletno trgovino na Avstrijo in Nemčijo. Za plačilo s kreditnimi karticami uporabljamo rešitev Bankarta, kjer pa imamo pri teh dveh državah zelo veliko stopnjo neuspešnih plačil s kreditno kartico (tudi do 80%). Razmišljamo o drugih rešitvah, zanimajo me izkušnje in priporočila na to temo. Poleg kreditnih kartic kupcem nudimo tudi plačilo z Paypalom in Sofort Uberwisung, to deluje BP.

LP

17 odgovorov

To pa je precej nerazumljivo, kaj pa Activa Payment Gateway?
http://www.spletnisistemi.si/ponudba/spletni-placilni-moduli/primerjava-spletnih-placilnih-sistemov-za-varno-placevanje

3

@cime. Activa in Bankart ima vbistvu isti sistem, malenkost spremenjen. Oba pa redirecta na svoj HPP page (hosted payment page). Razlike ne bo (vsaj ne velike).

Priporočam braintree (super svar, primer za SLO tukej - ostane znotraj trgovine kupec!), imaš pa tudi http://trustpay.eu/.

Zadnjič je Nastja (Malinca.si) govorila, da so sedaj preko enih poljakov (prej tudi zelo slab % uspešnih plačil) speljali kreditne in je VELIKO boljše. Upam, da Nastja ali Degriz dopiše kater provider je to.

Generalno, SLO ne priporočam. Zastareli sistemi. Tujina. Je precej tem odprith tudi na IM, kjer so fantje delili izkušnje.

21

Preveri Paypal Plus, testno je uveden za Nemčijo. V osnovi pa podpira Paypal in kartice, programsko pa lahko dodaš tudi druge plačilne metode.

lpd

1

Dodatke. Mislim, da je Paylane, podpora tudi za Magento.

1

Paylane uporabljamo in gredo plačila gladko čez. Smo zadovoljni, ampak je proces vzpostavitve in dokumentacije trajal precej dolgo - 3 mesece, da smo vse uredili in zagnali.

3

Hvala vsem, ima še kdo konkretno izkušnjo z nemškega in/ali avstrijskega trga ?

Zdravo!

Ali je 3D secure zaščita obvezna na Bankart in ostalih sistemih?

Ker to lahko zbija konverzijo precej, je pa res malo bolj riskantno potem.
lp

Ne, odvisno od sistema. Eni ponujajo opcijo brez 3d secure, ampak je provizija ponavadi večje, ker je večje tveganje za zlorabe.

cime, z braintree si obupal? meni je top, sem izredno zadovoljen, dela brezhibno, implementacija je enostavna pa support preko emaila je fenomenalen.

BT je odličen dokler je zastonj pa dokler ti nihče ne plačuje z ukradenimi karticami.