Landing page za Opencart

Zdravo, imam spletno trgovino v Opencartu in sem z njo zadovoljen ter navajen na opencart, uporabljam Journal 2 temo in mi deluje vse super pa imam staro verzijo 2.0 OC. Ker sem malo laik za programiranje in bi rad na drugi domeni ustvaril spletno trgovino za samo en produkt, torej neke vrste landing page samo z enim produktom. Ker sem navajen na Opencart bi to postavil seveda tam. Ampak ne najdem nikjer pametne teme za one product/landing page za opencart, sem pa našel en dober HTML za Landing Page, zanima me, če se to, da uporabiti na opencartu, torej kako implementirati ta landing page, ki ni TEMA, Opencart, verzija ni važna ker je domena še vedno prazna in bi naloil tisto ki bi šla takrat. Če je kak programer tu mi lahko zaupa kak email? Bi se tam morda pogovorila in bi mi on to proti plačilu uredil? Namreč na theme forest sta dva HTML 5.0 responsive Landing page templata, ki bi ju kupil oziroma samo enega ampak rabim nekoga da bi to implementira oziroma združi s trgovino, ker to v osnovi ni Opencart tema. Se to sploh da? Ne se smejat pač se ne spoznam :)

2 odgovora

0

Ne razumem zakaj bi se sploh matral z opencartom in pa to html temo, če pa imaš lahko v parih minutah na Wordpressu postavljen shop s katero koli landing page temo iz Themeforesta. Če gospodinje to zmorejo, bo verjetno tudi tebi uspelo.

0

Hvala za odgovor, sem na poljubno domeno naložil woocomerce in vidim da je top pa toliko več vtičnikov ima omg :D. Super je, kako bi lahko jaz moj main page, ki ga imam v opencartu sedaj prestavil v woocomerce brez da bi trgovina stala? Torej rad bi naredil woocomerce trgovino in jo nato prestavil na mojo opencart domeno? Je to mogoče?