Google ne najde moje FB poslovne strani

Pozdravljeni,

Imam težavo s poslovnim FB računom. Google je enostavno ne najde. Šla sem že čez vse nastavitve, profil je javen, ne vem kaj bi še lahko bilo narobe. Mi zna mogoče kdo pomagati?

Hvala in lep pozdrav,
Sandra

2 odgovora

0

Če imate težave s tem, da Google ne najde vašega poslovnega Facebook računa, lahko poskusite nekaj naslednjih korakov:
Preverite Nastavitve Zasebnosti:Prepričajte se, da ste nastavili svoj poslovni profil na javno. To storite tako, da preverite nastavitve zasebnosti in omogočite javno dostopnost.
Optimizirajte Opis Profila:Poskrbite, da ste v opisu profila vključili ključne besede, ki se nanašajo na vaše poslovanje. To bo povečalo možnosti, da se profil pojavlja v rezultatih iskanja.
Uporabite Polno Ime Poslovnega Profila:Poskrbite, da ste uporabili polno in natančno ime poslovnega profila. To vključuje vaše dejansko poslovno ime, ki ga bodo ljudje uporabljali pri iskanju.
Objavljajte Redno in Kvalitetno Vsebino: Aktivnost na Facebooku lahko pripomore k izboljšanju vidljivosti profila. Redno objavljajte kvalitetno vsebino, ki je povezana z vašim poslovnim področjem.
Povežite Profil z Drugimi Spletnimi Stranmi Povežite svoj poslovni profil z drugimi spletnimi stranmi in socialnimi omrežji. To lahko vključuje povezave na vaši spletni strani, LinkedIn profilu itd.
Uporabite Facebook Oznake in Lokacijo:
Oznake in lokacija v objavah lahko pripomorejo k večji vidljivosti. Prepričajte se, da jih pravilno uporabljate.
Preverite Možnosti Iskanja v Nastavitvah Profila:
Preverite, ali so možnosti iskanja omogočene v nastavitvah profila. To najdete v nastavitvah zasebnosti pod "Kdo me lahko najde".
Pridobite Pregledi Strani: Pridobivanje pregledov strani na Facebooku lahko pripomore k višji vidljivosti.

Če kljub tem korakom še vedno obstaja težava, je mogoče, da gre za tehničko vprašanje, v tem primeru pa bi bilo priporočljivo stopiti v stik s podporo Facebooka.

0

Jaz bi rekel da je najbolj pomemben dejavnik ki bo zelo hitro pomagal pri indeksiranju je da se povezava do FB strani objavi na neki spletni strani ki je že indeksirana na googlu. Google sledi novim povezam ki jih najde in tako dodaja nove strani v svoj indeks.

Lp
Aleš