Spletna trgovina s torbicami

Pozdravljeni!

Lepo bi prosil za oceno spletne trgovine Torbice.si, kjer se prodajajo torbice, denarnice in modni dodatki, v roku pol leta pa bodo v trgovino dodani tudi pasovi, morda malo nakita, predvsem pa tudi moške in otroške denarnice in torbe. Tudi na potovalne in poslovne torbe ne bomo pozabili :)

https://torbice.si/

Vse konstruktivne kritike bom seveda vzel dobronamerno, tako da le na plano z njimi.

Hvala lepa že vnaprej in lep pozdrav,
Rok.Si

5 odgovorov

Prvič, IMO super stran, mal moti belo besedilo "popusti do -50%" na praktično beli podlagi, pa logo zgleda mal pixlast, ampak lahk, da je to samo na mojem 5+ let starem laptopu.

Drugič, nikar te strani ne kažite moji ženi!

Tretjič, product page ima gumb "dodaj v košarico" below the fold, spet, vsaj na mojem 13-inčnem laptopu - jaz bi tiste opise razpolovil in dal gumb višje, da se ga takoj opazi, pa mogoče mal več paddinga na gumbu, naj bo malo bolj "mesnat"...

Četrtič, čimprej time-based in exit-intent popupa naštimejte! In potem ne pozabite followupati...

Petič, supercheckout bi rabil mal dodelave, mal je zmede -- rečva, čist sem spregledal email polje v levem spodnjem kotu, pa je kao obvezen... A lahko kakšno polje umakneš?

Šestič, thumbs-up! Želim vam ogromno uspeha s temle! IMO ste na 95%, par malenkosti vam fali, ampak tut s tem kar mate zdej nekateri več kot preživijo, tko da bravo!

5

Zelo zelo lepa in pregledna stran.
Bannerji na začetnem slajdu so verjetno še v izdelavi.
Edino na logotu se slabo vidi #1 v Sloveniji, pa piko med Torbice.si bi prestavila bolj na sredino. Drugače pa res zelo lepo.

Zmoti me enako kot @dh5114 - tisti beli okvir na bannerju, izgleda neprofesionalno. Logo pri meni deluje OK.

Z designerskega stališča pogrešam več whitespaca (presledkov ali praznega prostora) med elementi. Trenutno mi deluje natlačena stran.
Tista fama, da je treba čim manj scrollati, je mimo - ljudem ni problem scrollati.

Drugače pa zelo lepo.

Morda bi bilo smiselno aktivirati še gzip: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=https%3A%2F%2Ftorbice.si&tab=desktop

Lepa spletna stran. Kot že prej omenjeno bi bilo mogoče email polje prestaviti na vrhu. Predlagam tudi, da dodate še kakšen način plačila - Paypal, kreditna kartica.

1

Jaz na tvojem mestu ne bi startal s to exact KW domeno, ampak bi naredil blagovno znamko... kaj ce bos kasneje zelel prodajati se kaj drugega, ne samo torbice?

Se mnenje ostalih

1