Prosim vas za mnenje o strani forum123.si

Po slabih dveh mesecih razvoja sem končno končal z izdelavo spletne strani, ki sem jo imel v mislih že lep čas, pa nikoli ni bilo časa za realizacijo. Stran je dostopna na naslovu forum123.si in je nekakšna mešanica med FB skupinami, reddit in forumi na splošno. Na nje lahko, ne v parih minutah ampak skoraj dobesedno v parih sekundah, odprete nov forum, ter sodelujete na že obstoječih. Nekako glavno vodilo pri vsem skupaj je bilo, da bi bila stran kar se da enostavna, brez nepotrebnega »balasta«, a kljub temu dovolj zmogljiva tako za skrbnike forumov kot posamezne člane. Upoštevani so recimo da tudi sodobni pristopi izdelave – torej stran je prilagojena za prikaz na telefonih, tablicah, uporabljena je varna https povezave (to bi moralo biti sicer počasi že omembe nevredno ampak žal temu še ni tako zaradi znanih razlogov), stran je iskalnikom (in tiskalnikom :) ) prijazna (schema, dober performance itd.), forumi so funkcionalno kar zmogljivi – skrbniki lahko določajo moderatorje z različnimi privilegiji, pripnejo teme, jih urejajo, zaklepajo, brišejo, prav tako lahko onemogočijo dostop posameznim članom itd. Komunikacija je možna tudi preko zasebnih sporočil kjer imajo člani možnost, da se med seboj blokirajo… Vsi člani imajo časovno neomejeno možnost urejanja svojih tem, komentarjev, odprejo lahko poljubno število novih forumov, se nanje naročijo itd. Da je vse skupaj še malo bolj »fancy« lahko član ob odprtju teme doda tudi sliko ali video in se samodejno kreira avatar pa še kaj bi se našlo :) Tudi za varnost je načeloma dobro poskrbljeno.

Bi vas prosil, da si stran ogledate, če vas je volja, da se tudi registrirate, malo preklikate vse skupaj in poveste svoje mnenje.

Je pa stran v celoti custom narejena, ni uporabljena kakšna opensource CMS zadeva ali kaj podobnega.

8 odgovorov

Pod nujno dodaj login preko socialnih omrezji (google, facebook, twitter, ce je programerski se github)

21

Da ne bo dvoma, z registracijo se pridobi dostop do vseh forumov (ni se potrebno registrirati za vsak forum posebej). Malo se izogibam zunanjih sistemov za prijavo ampak je to verjetno res en velik minus, tako da jih bom slej ali prej implementiral. Hvala za nasvet.

11

Na prvi pogled me spominja na cvek123.com.

Mogoče zaradi imena :)

Vseeno pohvale za clean izgled. Vse ostalo bo verjetno odvisno od uporabnikov in vsebine.

21

Tale Rednnammay je pa en fenomen interneta, vidim da si je našla nov dom pri vas lol.

21

Pozdravljeni, bila bi vesela kakšnega komentarja še te strani <spam>

165

@tbrdnik Bolje bo, če odpreš svojo temo za oceno tvoje strani.

21

@csrf
Daj me dodaj na skype please - sem ti poslal zs.
Imam meni zanimiv predlog zate, mogoče bo tudi tebi zanimiv zame.

21

hahahahahaha

1121