www.icp-si.eu

Pozdrav vsem majstorom! Dolgo že nisem nič objavil na temo spletnega šaha. Delujemo že 6 leto in smo edini ponudnik igranja spletnega šaha na slovenskem.
Zadnje čase se mi ob uporabi novejših brskalnikov pojavljajo težave s prikazom strani - npr - stran se ne prikaže v celoti. Ko stran prikažem na "home serverju" IIS je prikaz normalen na domenskem serverju - www.icp-si.eu - pa prihaja do opisanih napak, kot da bi php na serverju imel prekratek odzivni čas.
Za vsako dobro idejo se v naprej zahvaljujen.

www.icp-si.eu/

2 odgovora

Imam pa še eno začetniško vprašanje - dosedaj sem šahovnico za igranje šaha obnavljal s klasičnim načinom - refresh, na novem vmesniku sem obnavljanje šahovnice poskušal rešiti s parcialnim obnavljanjem s pomočjo jquery in div - a, na div nisem dodal dodatnih parametrov (height ali width ali style). Ob pričakovanja mirnega osveževanja - slika šahovnice skače (od praznega do polne vsebine) čeprav so na strani še drugi elementi (več tabel). Zanimajo me vaše iskušnje in kakšen nasvet...

Bi razmislil, da prestaviš stran na linux strežnik? Pošl mi mail na sebastjan@ninja.si, jaz sem enkrat gostoval evropsko prvenstvo v šahu, ki je bil v Sloveniji. Fotr je pa bivši državni prvak v hitropoteznem šahu tk da mam velik šaha doma :)

13