Je kdo tukaj, ki bi mi lahko pomagal izboljšati rank na Googlu za Android aplikacijo?

Pozdravljeni,

sem lastnik in razvijalec aplikacije The Crypto App (https://thecrypto.app). Kljub temu, da mojo aplikacijo uporablja preko pol milijona ljudi, da sem na Google Play #1-3 za večino crypto KW, da imam 22.000+ reviewov, me Google Search še vedno sploh ne najde, ko vpišem "The Crypto App android" ali kaj podobnega. Niti na prvih 5-ih straneh. Glede na to, da imam pristonost na Twitter, FB, visoko rangirano mesto v GPlay, spletno stran z dobrimi KW, me to zelo čudi, in me zanima, če bi lahko dali nekaj feedbacka, kako zadevo izboljšati?

Kupil sem nekaj blog objav, SEO backlinkov, itd, vendar očitno nič ne pomaga. Kaj naj še storim? Moj cilj je biti na prvi strani, ko vpišeš "The Crypto App".

Nazadnje urejal pk0312 (1. avg 2018 ob 19:43)

1 odgovor

Težava, ki jo imaš s svojo spletno stranjo je ta, da nimaš na njej nobene vsebine. Zaradi tega tvoja spletna stran ne more konkuriratu drugim spletnim stranem, ki že rangirajo za to ključno besedo.
Če pogledava stran, ki rangira na prvem mestu za tvojo ključno besedo, je to https://www.androidauthority.com/best-cryptocurrency-apps-for-android-581192/.
To je spletna stran, ki je avtoriteta na področju android aplikacij, torej je celotna stran namenjena temu, kar uporabnik išče. Na URLju, ki ga Google prikaže je 8000 besed vsebine.
Zakaj bi Google uporabniku raje prikazal tvojo stran, ki ima 243 besed vsebine in je one-pager, ki ne pove čisto ničesar...

Tako moraš gledati na SEO in boš razumel kaj se dogaja in zakaj tudi z nakupom nekaj SEO backlinkov na fiverju ne boš prišel do rezultatov.
Razmisli sam, vendar website SEO zdaj res ne rabi biti tvoj fokus, prepričan sem, da je trenutno veliko drugih kanalov, ki so veliko bolj učinkoviti kot SEO.

3