Pomoč pri oglaševanju spletne trgovine

Prosim za pomoč, imam spletno trgovino in bi si želel da bi ta trgovina zaživela s prodajo, zato prosim za pomoč kako in kje najbolj ugodno oglasevati svojo trgovino, Fb, IG, Tiktok in podobno. Hvala za vsako pomoč. Naj povem, da sem imel tudi negativno izkusnjo s podjetjem ki mi je obljubljalo uspeh če mi oni oglasujejo na FB in sem bil samo ob denar, prodaje pa ni bilo.

Se potrebujte nekoga za oglaševanje?
Povejte email in vas kontaktiram in se bomo vse zemnili –

Če še vedno potrebujete FB oglaševanje posredujte email ali tel. in vas kontaktiram! LP –

javite se na: info@magnetomedicina.si –

Nič več denarnih težav! Poslovite se od bede!!
Ponujamo vam finančno zmogljivost za hitro uresničitev vseh vaših sanjskih projektov.

Ste lastnik podjetja, bodoči lastnik podjetja, posameznik z nizkimi dohodki ali brezposelna oseba, ki si želi izposoditi denar?

Izposodite si do 1.500.000 € kredita, ne da bi se v 24 urah premaknili s kavča, da bi zadovoljili svoje denarne potrebe.

Kontaktirajte nas zdaj za vašo poizvedbo, dobite takojšen dokončen odgovor in zagotovite sredstva na razpolago...

E-naslov: posojiladenarja.kredit@gmail.com - Tel & SMS : +33748304902 - Telegram: +33748304902 - WhatsApp : +33748304902

Spletna stran: http://posojilodenarjakredit.wpweb.fr

https://www.facebook.com/posojilodenarja.kredit
https://www.instagram.com/posojilodenarja/
https://twitter.com/Posojilodenarja –

5 odgovorov

Povejte email in vas kontaktiram in se bomo vse zmenili.

Javite se na mejl: info@magnetomedicina.si –

Tudi jaz potrebujem nekoga za povečanje prodaje - oglaševanje spletne trgovine (Tik tok, IG, Fb in še kaj dodatnega). Prosim za mail perfect444me@gmail.com.

Zaenkrat nisem še dobil pomoči glede mojih zadev. Zato ponovno prosim za pomoč, na kratko povem, da imam spletno trgovino in bi si želel da bi ta trgovina zaživela s prodajo, zato prosim zainteresirane, ki to obvladajo in razumejo kaj potrebujem, da se oglasijo na mejl info@magnetomedicina.si in vso pomoč in znanje kako in kje najbolj ugodno oglasevati svojo trgovino, Fb, IG, Tiktok in podobno. Hvala vsem. Naj povem, da sem imel tudi negativno izkusnjo s podjetjem ki mi je obljubljalo uspeh če mi oni oglasujejo na FB in sem bil samo ob denar, prodaje pa ni bilo. Ampak nisem obupal, še verjamem da obstajajo rešitve za moj posel.

Živjo,

se opravičujem za zelo pozen odgovor. Se oglasim na mailu ki ste posredovali pa bomo zadevo že rešili!

Lep pozdrav

Objava umaknjena – gottesmanruth 30. mar ob 06:02