Affiliate začetki in delovanje

Pozdravljeni,

začenjam novo temo, ker ne vem kje bi zadevo vprašal.

Podajam se v affiliate in me zanima, kje delujete največ, tujina ali Slovenija? Kje dobiti in kako preveriti zaneslim affiliate program, da ni scam (zavajanje, nateg). Google + preverjanje, če se najde kakšen forum ali kako drugače?

Koliko dolgo ste v tem (affiliate), je kdo pričel s tem pred kratkim (leto ali max dve)? Kakšne težave ste imeli in kako ste poskrbeli za obisk, ki se je dejansko obrestoval (prodaja - prvi zaslužek)?

Ste izbrali ozko nišo ali malce širšo?

Vsem že v naprej hvala za deljenje informacij, izkušenj, itd.

Predvsem me zanima sledeče:

Affiliate ali na svoje? :) Kaj se bolj splača v vaših očeh, ki ste že nekaj časa v affiliate?

Upam na čim več odzivov.

Še ena zadeva...si med seboj pomagate, imate kakšen forum ali private group, kjer delite izkušnje, težave, rešitve, itd?

Lep pozdrav

1 odgovor

na tej strani je zelo dosti affiliate programov in si malo poglej www.click2sell.eu/, potem ko najdes produkt, ki bi ga rad promoviral prever domeno na www.similarweb.com , in bos dobil dosti podatkov kako je uspesen ta program, od kod dobivajo promet, iz katerih drzav so kupci itd ... potem se moras odlocit za strategijo od kod bos dobival promet in si izdealt svoj prodajni lijak (funnel) za to je najboljse orodje kot Builderall , ga lahko preizkusis brezplacno na www.builderall2tier.si/ ... upam da ti te informacije kaj pomagajo .....

6