Poceni osnovni designi?

Zanima me, ali kdo izdeluje "osnovne" ampak še vedno unikatne designe za nižjo ceno? Npr. da bi jih lahko stačil v ~1000 EUR budget, kjer je za CMS uporabljen Wordpress, torej cena za dostavljen PSD design bi bila nekje 100-200 EUR max.
Ali pa bo treba pošiljati denar v Indijo/Pakistan/Kamčatko?

8 odgovorov

Računati moraš še ceno razreza in implementacije v WP. 1000€ budgeta za je načeloma dovolj za celotno izdelavo, vendar po mojih izkušnjah za 200€ ne boš dobil dobrega unikatnega dizajna. Mogoče od kakšnega talentiranega študenta ki se prebiva na trg, saj profi dizajnerji za unikat ti bodo računali samo za dizajn preko 1000€.

Kar se tiče pa izvajalcev tam doli imam zelo slabe izkušnje in nočem več imeti opravka z Azijo.

1

No saj v 800 EUR je moj del pogače, torej razrez in implementacija designa, pa postavitev/config WPja. Zadevo zaenkrat samo premlevam, takih strank načeloma nisem sprejemal, ker mi je bz se ukvarjati z že narejenimi templati (themeforest, templatemonster..), skoraj vsi so bloated ali slabo kodirani ali oboje, v glavnem "fuj to".
Design bi po večini ali izdelal na podlagi starega ali naredil na osnovi nekih drugih, ki so stranki všeč (s tem da vsaj malo ustrezajo logotipu/CGP).

Jaz sem z predlogami na themeforest ipd. že ubupal saj se vidi da jih delajo po tekočem traku in sama kvaliteta kode ne dosega mojih standardov. Če rabiš eno cheap stran na hitro zložit skupaj je ok, če pa delaš kaj bolj resnega potem je bolje spisat svoj razrez.

1

Nazadnje, ko sem jaz raziskoval isto, je bilo na tem forumu kar nekaj dobrih oblikovalcev, ki so za 200-300€ sproducirali solidne dizajne. Je pa minilo že kaki dve leti in situacija bi znala bit drugačna.
Glavni problem je, da vsi ti fantje po parih mesecih začnejo delat na dražjih projektih, dobijo službe itd. Cene kar naenkrat niso več tako ugodne ali pa nimajo časa. Tako da dolgoročno dvomim, da ti uspe tukaj najti dobrega oblikovalca za 200€.
Če se motim...ponudbe na zs :)

1

Lahko pa pogledate še teme na http://thrivethemes.com/ ki so bolj namenjene konverziji tko da so maximalno naravnane na hitrost...

1

Tody:
Lahko pa pogledate še teme na http://thrivethemes.com/ ki so bolj namenjene konverziji tko da so maximalno naravnane na hitrost...

Pogledal sem prvo v demo Storied. Brez slik 2Mb. Nalaga se prek 20 skriptov in prek 10 css datotek.
Performag sales page za 1,2mb skriptov in css-a. Hm. Če je tole naravnano na hitrost, imam jaz same hipersonice zunaj:)

Lahko kupiš psd na themeforestu in ga potem implementiraš sam.
Cena 9 - 12$ in veliko izbire.

Za 200$ boš pa res težko našel nekoga, ki bo delal dobre unikatne dizajne. Mora namreč preživeti mesec s svojim delom. Če je dober, bo svoje PSDje raje prodajal na Themeforestu, kot tebi za 200$.

1

Pozdrav @SlimDeluxe če še vedno iščete dizajn mi pošljite mejl: brainpower89@gmail.com

13