Predplačniška business kartica

Pozdravljeni.

Podjetje dveh zaposlenih iščemo možnost predplačniške Mastercard/Visa kartice. Trenutno smo pri delavski hranilnici, nudijo le letno Mastercard, ki pa je kreditna kartica.
Kartico rabim izključno za varno plačevanje na internetu.

Poleg Revoluta še kakšna easy opcija?
Menjava banke trenutno ne pride v poštev.

Hvala

7 odgovorov

0

Revolut in N26 sta verjetno najbolj optimalni opciji trenutno.

0

Imaš opcijo Revolut Business.

Sicer pa ne vem, zakaj ne bi menjal banke.

Mi imamo NKBM samo za VISA DEBIT.

0

Glede N26 bussiness je ta namenjen fizični osebi, samozaposlenemu in odprejo TRR na ime in priimek. Sicer dem hotel spremeniti ime da bi se glasilo na firmo kot v Ajpes, pa sem dobil samo odgovor "The account holder name should go under your personal name (as show on your ID)."

0

V našem podjetju je direktor zelo "najedal" bankam in so nato v nekaj mesecih pri NKBM ponudili tudi možnost debetne kartice za plačevanje preko spleta. Več informacij: https://www.nkbm.si/poslovne-kartice

Nismo pa kartice še pridobili in preizkusili, ker bo potrebno odpreti novi TRR in preseliti poslovanje na NKBM (zamudno).

0

Kolikor jaz razberem nudi N26 tudi za pravne osebe https://n26.com/en-eu/business-account

https://support.n26.com/read/000001389?locale=en –

0

Glede na informacije na Slo-Techu ljudje uporabljajo N26 tudi kot edini racun za s.p., brez problema gre tudi placevanje ZPIS/ZZS, sklic das v opis in je pravilno poknjizeno.

Za d.o.o. pa se cakamo.

-1 1

Tudi mi smo v podobni situaciji. Zaenkrat imamo MC/EC pri Delavski hranilnici, ki je seveda kreditna (možnost zlorabe + komplikacije okrog zavarovanja limita).
Glede N26: imam sicer zasebno N26 EC/MC že več kot leto dni, ampak kolikor vem N26 ni za d.o.o., tudi produkt N26 Business ne. Ali se morda motim?
PS: pvi post :-)

Tako je. N26 (zaenkrat) ni za pravne osebe. –