Rok Gaberšek in njegova sestra Ana, nov nateg?

Ne vem če ste opazili, da zadnjih nekaj dni uporabniki na Facebooku besno sharajo pred kratkim kreiran page z imenom "Pomagajte mi poiskati izgubljeno ( posvojeno pred 30 leti ) sestro Ano". Zadeva je še kar sumljiva, tisti, ki je kreiral page, se baje medijem na email ne oglaša, briše nekatere komentarje, poleg tega pa še account Roka Gaberška na Facebooku sploh ne obstaja, pa bi verjetno moral, če je kreiral ta page.

Kaj menite ostali?

33 odgovorov

hahaha.. prodajanje fanov na kilograme :)

p.s.: upam, da se motim!

7

Zadne case se toliko nesnage pojavlja na Facebooku da je ze kar malo odbijajoce. Mislim da bi ljudje iz Facebooka morali malo poostriti nadzor nad takimi zadevami saj je na tisoce bednih in brezveznih strani katere samo zbirajo uporabnike da jim potem spamajo z njihovimi oglasnimi sporocili in tako dalje.

Najlazje pa je dobiti uporabnike z takim naslovom strani kot je zgoraj omenjen. Saj mogoce je naslov resnicen vendar tudi bolj malo vrjetno da se bom izgubljena sestra Ana nasla na Facebook-u.

61

Če ne odgovarja medijem, nima čistih računov, kajti le-ti najbolj pomagajo pri iskanju izgubljenih oseb. Če noče publicitete, zakaj Facebook page?

Po moje je nateg. Kaj kmalu lahko pričakujete razne "ponudbe" ;)

52

Ljudem se tudi besno čudno zdi, da iz USA, kjer naj bi trenutno živel, piše s šumniki :)

42

najbolj smesno pri vsem skupaj je, da so mediji pograbili to zgodbo.. no, ce kdo pozna tega "roka", oz. ustanovitelja te strani naj mi to sporoci.. sicer je ideja ze stara in preizkusena v tujini, vendar jo je prvi implementiral v sloveniji..
mogoce se najde kaksna sluzba zanj..

22

Prvi? Dvomim... Po uradih namreč še vedno krožijo tisti maili o "izgubljeni punčki", ki nikoli ni bila izgubljena. Slovenci očitno radi nasedamo na take fore :)

11

Verižno pismo na drugem mediju....

Se mi pa zdi, da je bil Perviz prej :)

32

@mipe: ampak tist je mucka :) to je sestrca :)

sedaj se bo pojavilo, v roku tedna dni, cel kup izpeljank na to temo..

@jure: kaj pa je perviz naredil? jure robic? al se kaj?

1

@Had

Mislim da je bilo nekaj z zrtvami potresa Haitija in poziva na njim pomoč, potem pa je ta skupina spremenila ime v nekaj slično Ljubitelji čokolade --- opisano je v tisti temi...

11

@jure: 10x.. drzi.. upam..... da ni tole tudi njegovo maslo?

@perviz: brez zamere, ampak clovek najprej pomisli na tiste, ki so ze poceli kaj taksnega

52