PPC Programi - INTERESENT

Lep pozdrav vsem, najprej pohvale, da se je sploh kdo lotil v sloveniji te, žal za veliko slovencev TABU teme in jo je obelodanil na enem mestu.

Torej, s prijateljem imava redni službi, bi pa še malo zaslužila in sva pripravljena začeti počasi in potrpežljivo. WWW stran osvežovala in skrbela zanjo. Na t.i. non stop IP povezavi, bi imela priključen za začetek 1 ali 2 www strani. Npr. eno resno ...... eno mogoče na temo xxx! Doma bi mela postavljen strežnik in bi najprej ciljala na PPC posel. Kakšni so torej postopki? Zaznal sem, da postavite tehnično stran v življenje, midva bi pač po skrbela za vsebino in jo osvežovala (seveda z vašimi linki)!
Vsak nasvet bi bil dobrodošel.

1 odgovor

Najprej razmislita če se vama izplača imeti svoj strežnik. Reseller hostingi so nesramno poceni in na enem računu lahko imaš tudi več deset različnih domen(strani). Tak reseller hosting košta mesečno 4.95 dolarjev ;) Tudi večina slovenskig hosting provajderjev ima take pakete in potem oni mastno zaračunajo po 1200 sit vsakemu hehe....gostijo pa po več deset strani.....

Se pravi prvo hosting in zelo dobro razmislit o temu ali doma ali pri hosting podjetju....internetmojster.com gostuje na resellerzoom.com ! Paketi so odlični in če je stran več kot 12 ur nedosegljiva dajo mesec kar zastonj. To se je zgodilo samo enkrat do sedaj.

Če imata vsebino vama pomagamo to spravit v življenje ;)