P: Spletna trgovina z oblačili

Naročnik oglasa

Fizična oseba

Pozdravljeni,

Prodam spletno trgovino, ki sem pred dobrim letom in pol odkupil od prejšnjega lastnika, ker je imel pomanjkanje časa. Sam sem v tistem trenutku že imel dobro redno službo in je bil plan, da bo trgovina služila kot obslužbeni projekt. V tem času sem začel delati še na enem projektu, ki pa mi vzame mnogo preveč časa in vse skupaj ne gre več.

Kaj vsebuje spletna trgovina?
Spletna trgovina je bila v tem letu prenovljena (grafično) in tudi prestavljena s sistema OpenCart na Wordpress/Woocommerce, ki je precej enostavnejši za obdelavo, kot na starem sistemu OpenCart, kjer trgovina sploh ni bila oblikovana za mobilne naprave (responsive).

  • Modul za Ceneje.si izvoz
  • Modul za kartična plačila (Braintree), Paypal
  • Modul za prevod v druge jezike (Trgovina je praktično pripravljena za nastop na tujih trgih)
  • Modul za povezavo s sistemom Minimax za izdajo davčnih računov in vodenje skladišča
  • Modul za tiskanje GLS nalepk
  • Modul za povezavo z optinmonsterjem (Pop-up pospeševalci prodaje)

Kako dolgo je spletna trgovina prisotna na trgu? Koliko prodaje je ustvarila?
Spletna trgovina je na trgu od leta 2013. V letih 2013-2015 je ustvarila 380.000€ prometa, ki pa je kasneje zaradi neaktivnosti močno upadel. Lani, maja je šla v prenovo, ki pa je bila dokončno zaključena šele v začetku letošnjega leta. Med prenovo je bilo cca 7000€ prometa samo od stare zaloge in brez oglaševanja. Od prenove dalje (7. Jan 2017 do danes je bilo generiranega cca 6000€ prometa - cca 400€ adspenda - cold oglaševanje brez remarketinga na FBju)

Kaj dobim ob nakupu in cena?
- Spletno trgovino (na woocommercu)
- Domeno .si
- Vse kontakte dobaviteljev (cca 40 kontaktov - testiranih mnogo manj) (marža med 100 in 200% - včasih tudi več)
- Mailerlite račun s kontakti strank ter naročnikov e-novičk (cca. 7500)
- 3 ure (ali več po potrebi) e-commerce svetovanja.
- Še neuporabljeno in netestirano podstran namenjeno dnevni/tedenski akciji kjer lahko ponudite komplet več oblačil po znižani ceni
- Facebook skupino z okvirno 23.000 všečki (vsi pridobljeni organsko na podlagi obiska spletne strani ali videnja oglasa na FB)
- Možnost ureditve pogodbe GLS za pošiljanje paketov
- Embalaža za pakiranje z logotipom, brandirane kuverte
- Varilna naprava za pakiranje
- Zalogo (cca 30.000€ - prodajna cena)
- Modno lutko (za slikanje, če se odločite za dobavitelje, ki so cenejši a ne posredujejo slik)

Za resne interesente sem na voljo: bzavrl69@gmail.com, ZS ali na 040 685 539 (med tednom vrnem klic v kolikor se ne morem javiti)

3 odgovori

Ups pozabil dodati ceno.

Izklicna cena: 10.000€ + DDV (cca 8.000 eur nabavne cene zaloge).

Minimalno višanje: 100€
BIN: 15.000€ + DDV

Avkcija se zaključi v nedeljo, 16.7.2017 ob 20:00. Ponudba v zadnji uri podaljša dražbo za eno uro od trenutka ponudbe v zadnji uri (Primer: če nekdo ponudi zadnjo ponudbo ob 19:15 se dražba podaljša do 20:15, v kolikor nekdo nato ob 20:10 ponudi več, se dražba podaljša do 21:10).

Če nekdo ponudi BIN je dražba v tistem trenutku končana.

1

Trgovina je še vedno na voljo. Cena po dogovoru.

Če komu kaj pomeni, lahko potrdim, da dokler sem še delal za bivšega delodajalca in sem bil skrbnik te trgovine (imel sem vpogled v prodajne rezultate, statistiko...) je imela res odlične rezultate, kar se tiče samega naravnega povpraševanja (brez oglaševanja), kot tudi glede samih konverzij.

Lahko potrdim tudi zgodbo lastnika, da je zaradi povečanja obsega dela v prvotni službi opustil delo na tej trgovini, zato padec v zadnjem času. Se pa absolutno da še marsikaj narediti, posebno z nekim rednim in aktivnim delom na trgovini (tu ciljam predvsem na oglaševanje, redno odpošiljanje paketov, delo z obstoječimi strankami).

72