A obstaja skype klon za slovensko mobilno številko?

mene zanima, a pozna kdo skype klon, ki deluje kot ip številka in jo uporabljaš kot skype?

Če želite uporabljati klon Skype-a ali alternativo, ki temelji na IP številki, vam bom ponudil nekaj informacij. Vendar bodite previdni, saj je treba spoštovati zakonske predpise in uporabljati takšna orodja v skladu z njimi.

1. Wire: Wire je storitev za klepet, klicanje in deljenje datotek, ki ponuja šifrirano komunikacijo. Poleg tega omogoča brezplačne in plačljive klice na običajne telefonske številke. Wire ne uporablja IP številk kot Skype, vendar omogoča šifrirane povezave in zasebnost.

2. Jitsi Meet: Jitsi Meet je odprtokodna platforma za video sestanke, ki omogoča varno in šifrirano komunikacijo. Čeprav ni direktna alternativa Skype-u, je zanesljiva možnost za varne video klice.

3. Tox: Tox je odprtokoden protokol za varne in šifrirane sporočilne aplikacije in klice. Ponuja možnost povezovanja neposredno prek IP naslovov, kar pomeni, da lahko uporabljate svoj Tox račun z IP naslovom.

4. Signal: Čeprav Signal ni klasičen Skype klon, je priznana aplikacija za šifrirane klepete in klice. Omogoča šifrirano komunikacijo med uporabniki in ne shranjuje podatkov na strežnikih.

5. Linphone: Linphone je odprtokodna aplikacija za glasovne klice in videoklice, ki omogoča komunikacijo prek IP naslovov.

Preden uporabite katerokoli aplikacijo ali orodje, se prepričajte, da razumete njihove pogoje uporabe in jih uporabljate v skladu z zakonodajo. Poleg tega se zavedajte, da nekatere od teh možnosti morda niso tako enostavne za uporabo ali priljubljene kot [URL=https://atelierrebul.si/shop/category/nega-telesa-krema-za-roke-45]https://atelierrebul.si/shop/category/nega-telesa-krema-za-roke-45[/URL] Skype. –

2 odgovora

Objava umaknjena – mariaendah681 12. mar 2023 ob 17:32
0