FB in Insta oglaševanje popolnoma upade

Pozdravljeni, prosim če mi lahko kdo pomaga z odgovorom na mojo težavo.Smo 5 mes. stara spletna trgovina z dražjo kozmetiko. Oglašujemo se na Fb&Inst na mes nivoju 1000k. Nikakor ne moremo obdržati neke konstantne prodaje oz ogleda.Ko agencija štarta z kampanjo je prodaja dobra, nato vse počasi zamre in ni več prodaje oz. ogleda, nato se zgodba z naslednjo agencijo ponovi.
Prosim za mnenje, obrazložitev kaj je vzrok tega nihanja. Agencije naštevajo tisoč in en vzrok, odg. pa niso tehtni,zdi se mi, kot da bi spraznili svoj domet znanja......
Hvala za pomoč.

4 odgovori

2 2

Ocitno niso dovolj dobri, ker (uspesno) oglasevanje na fb in ig zahteva stalno spremljanje in posodabljanje kampanj/oglasov. To, da zadevo postavijo in pustijo pri miru pripelje do tega kar opisujete...

2 2

Mi smo imeli enako izkušnjo, dvakrat in oboji so iskali miljon razlogov, izgovorov...
Problem pa je bil v tem da pac tako vi z 1000eur. Kot mi z 1000eur enak budget. Nismo dovolj velika riba da bi se oni ukvarjali na polno z nami.

To so mi pri zadnji agenciji tudi priznali na koncu.

Tako da ja... Jaz sem nabral toliko izkusenj ze od njih in skozi leta da rihtam sam, in zivimo. Pa se nekaj kolegom usput naredim kampanje pa smo vsi zadovoljni :)

1 1

Jaz oglašujem večinoma v US, kjer imam večje audience, sploh po tem ko se lotim LLAjev, ampak če na 3-5 tednov ne spremenim kreativo zadeva pade.

Za vsak produkt moraš imeti vsaj 4-6 različic prodajnega trika, zato je najbolje delat z "problem solving" produkti za katere lahko napleteš prodajno zgodbo.

Objava umaknjena – bratislava8 3. mar 2019 ob 09:37
1