I: Pomoč pri Analytics

Naročnik oglasa

OZ Trgokooperant z.o.o.

Titova cesta 44
2000 Maribor

SI13819399

Z eno spletno trgovino imam hecno težavo v Google Analytics, namreč Bounce rate je zelo visok in ogromen delež (več kot 35%) prometa je self referral iz lastne domene. Gre za OpenCart in kupljeno predlogo. Ta self referral promet se je začel pojavljati ob menjavi teme in traja že od aprila.

Ker bi zadevo rad rešil, iščem mojstra, ki mi bo proti plačilu tudi pomagal. Oglas sem dal, ker ne želim javno izpostavljati trgovine in razvijat nesmiselnih debat :)

Nočem zadeve urediti z vstavljanjem filtrov ali česa podobnega v Analyticsu, ki bi pač le skril oziroma odštel te self referrale od statistike.

Uporabljam plačljiv extension za analitiko, poskusil sem že z 2 različnima in je vedno ista težava. Enak extension je na prejšnji verziji trgovine delal BP, tudi analitika je bila OK. Prebral sem, da je možna težava v tem, da se koda ne naloži vedno in nato šteje znova - mogoče je problem s kakšnim cookie extensionom v temi, kljub temu da ni aktiviran, ga pa tema ima?

Stran ima SSL certifikat, v htaccess so urejeni vsi redirecti. Googlam že 2 mesca in še nisem našel rešitve za problem, zato prosim, da se mi javi kdo, ki ima s tem izkušnje in bo zadevo uredil.

Ponudbe na ZS.

Lp,

Tomaž.