Instagram mastermind skupina

Zdravo,
Po nesreci sem ustvaril precej dober sportni Instagram profil, ki ima danes 45 800 sledilcev (niti eden kupljen). Raste cca. 200 followerjev/dan.
Zacel sem ga se monetizirat snprodajo oglasov, v kratkem bom imel en giveaway contest...

Je se kdo, ki se ukvarja z Instagramom in bi se bil pripravljen povezat in sharat znanje?

Marin

49 odgovorov

Pizdarija, ti pa maš nesrečo. :)

101

Saj lahko tudi tukaj kakšno rečemo. Bi bila debata več kot dobrodošla.

1

Yonna, se ukvarjas z IGjem?

Bi bilo zanimivo ja. Uporablja kdo bote? Preizkusil sem likestagram in instagress.

Pa ti niso IG šefi vrgli dol profila? Meni se je ravno zadnjič to zgodilo. Na srečo je bil še majhen profil, ni bilo prevelike izgube.

Marin, kako pa ponesreči ustvariš tako čudo? :D

Zaradi avtomatizacije? Ne, kaj si pa uporabljal?

Začel sem uporabljat Instagress pred pol leta. Samo za like in follow/unfolow, ampak na najnižji hitrosti, urnik tak, kot bi bio normalno za nekoga v EU (nič ponoči). Nič ročnega dela v urah, ko je prižgan bot.

@blondberry, kater bot si uproabljala? Koliko star profile? Kakšne nastavitve si imela?
Prek njega sem hotel monetizirat en fizični produkt, ki ga prodajam. Zbildal sem profil na nekaj 1000 sledilcev, ampak prodaja ni šla. Profil sem potem pustil nekaj let mirovat, ampak ker je bil search querry za ta šport tudi moj exact username, so me ljudje kar followali in ko sem na začetku letošnjega leta spet slučajno odprl profil sem videl, da imam gor približno 20k sledilcev. Potem sem ga vzel v roke in zdej gre kar dobro naprej.

1

Mah, v bistvu sem samo preizkusila eno zadevo, ki sem jo dobila na mail, s čisto novim profilom, niti se nisem poglabljala v nastavitve. Mi je čisto jasno, zakaj sem odletela.

PS: si imel pa srečo! A si free bote uporabljal?

Blondberry, dej povej vec, kaj tocno si delala?
Ne free, samo Instagress, ki pa je tako poceni, da bi lahko rekli, da je zastonj. :)

Čakaj, bom poskusila poiskati mail, ki sem ga dobila preko mojega profila, ne za stranko. Ker se ne spomnem imena. Je šlo pa za klasično follow/unfollow, like in comment avtomatizacijo.

Popoldne sem nastavila, na 1 dan star profil, naslednje jutro profila ni več bilo. Mogoče sem se 5 minut ukvarjala s tem, ker sem si rekla, samo da probam. Nastavila, pustila pri miru in šla delat druge stvari. Niti nisem ničesar ročno nastavljala na dashboardu, samo follow opcijo vključila poleg privzete like/comment.

Vem, da ti zaradi uporabe botov lahko bannajo account, ampak vidim, da večini laufa. Torej je bil pri meni zelo verjetno problem tudi ta, da se je šlo za stavnico. Vendar objave niso bile povezane s tem, bile so športne, nikjer nisem napeljevala userjev, da položijo stavo.
Bom poskusila še enkrat s tem tvojim botom.