I: Javascript / HTML razvijalca

Naročnik oglasa

Fizična oseba

Dela se platforma/web aplikacija, ki izključno teče na Javascript platformi (jquery + libraries). Javascript kliče XML service, ki vrača podatke. Javascript obdela podatke, prikaže / generira pravilen .HTML. Torej potrebujemo nekoga, ki zna Javascript programiranje (in seveda zraven .html). CSS osnovno saj je na projektu designer, ki skrbi zato.

Pa samo Javascript in .HTML? V začetku DA. Javascript je fun btw. Ko se dokažeš, je dela dosti tudi na drugih področjih, če želiš od programiranja kontrolerjev (asembler c, do c++ usb kontrolerjev do .NET C#/c++ XML servica. Mogoče če je kdo freak, lahko še Delphi kompomento spiše. Če pa ne, pa lahko ostaneš samo na Javascript.

Potreben nivo znanja:
Potrebno znanje jQuery + javascript na splošno, nič kaj posebnega.

Kje se dela?
Kranj oz. Naklo (Gorenjska, 5 min od avtoceste oz. od Kranja).

Delo od doma?
NE, dela se na firmi.

Zaposlitev, s.p., XYZ?
Trenutno je zaposlenih 13 ljudi, podjetje dela preko miljon prometa letno (in soliden dobiček). Torej za zaposlitev se ni bati, le na začetku se boš morala izkazati/dokazati preden te dolgoročno zaposlijo (za nedoločen čas). Če se zaposliš ti seveda pripada regres, 13 plača in tako dalje. Vglavnem, ZELO FAJN delodajalec.

8 ur, manj več?
Definitivno več kot 8 ur ne, fajn je, da imaš še življenje po šihtu a ne? Možno je tudi za manj, če delaš preko s.p-ja in lahko delo prevzemaš po projektih. A če tudi delaš po projektih moraš biti zaradi sodelovanja s ostalimi programerji prisoten na delovnem mestu oz. v firmi.

Plača?
Odvisno od znanja. Po dogovoru.

Podatki o podjetju:
Jantar d.o.o.
Kranjska cesta 24
4202 Naklo

Odgovorna oseba:
Rok Meglič

Kontakt:
rok dot meglic at gmail dot com.