I: Vodja SEO optimizacije

Naročnik oglasa

Dominatus d.o.o.

Ob potoku 40
1000 Ljubljana

SI10899049

Imaš SearchEngineLand, Moz in Optimizacija-strani.info :) med prvimi bookmarksi v Chromu ali Firefoxu? Mogoče celo nastavljene za domače strani? Če poleg tega še iščeš zanimivo in izzivov polno delo,beri NUJNO do konca.

V podjetju Dominatus d.o.o. iščemo osebo za vodenje SEO projektov. Znanje in izkušnje s področja optimizacije SO POGOJ, plačilo pa temu primerno.

O nas
Od kdaj smo, koliko prometa delamo, s čim se ukvarjamo in drugo navlako ... najdete na spletu (ne sodite nas po naši strani, saj je to naša kovačeva kobila).

Tisto kar ne piše na spletu je, da se medsebojno odlično razumemo, spoštujemo, včasih tudi argumentirano prerekamo. Pogosto se smejimo, a ko je to potrebno, se tudi 100% fokusiramo na izzive, ki jih meljemo, dokler jih ne zmeljemo.

Da ne bom pričel še s pisanjem pesmi, naj zaključim uvod s tem, da nismo več teenejgerski team, a vseeno mladi, od 27-40 let. Kljub temu v delovno okolje vpeljujemo vse pluse milenijskih firm, tako smo lani tudi prvič preživeli delovni dopust na morju. Pri 40 stopinjah je to izgledalo nekako takole: http://bit.ly/2hUaEYT
Več o plusih (in minusih) dela pri nas pa v nadaljevanju.

Opis dela
Iščemo vodjo optimizacije, ki bo odgovoren za izvedbo celotnega SEO postopka od koraka, ko je ponudba potrjena in pogodba podpisana. Pri svojem delu bo moral skrbeti za:
• Pregledati nove strani in določiti kaj bo potrebno narediti (on-site, off-site, content, UX ...).
• Poskrbeti za ureditev tehnične optimizacije (pri čemer mu bo v support junior programer, vendar pa mora imeti vodja optimizacije dovolj znanja in natančnosti, da juniorja tudi nadzoruje, vodi in mu pomaga).
• Poskrbeti za ureditev vsebinske optimizacije - priprava navodil piscu, vnos na stran ...
• Predati delo off-site ekipi in nadzorovati njihovo delo, mesečno planirati obseg dela za posamezen projekt skupaj z vodjo offsite optimizacije, določati prioritete in ciljne strani za posamezne ključne besede.
• Komunicirati s stranko – glede optimizacije, poročil o narejenem delu, pridobivanju podatkov potrebnih za optimizacijo.
• Prepoznati priložnosti za Up-sell/Cross-sell ... in sporočiti prodajniku, kaj se splača še ponuditi, da bo imela v prvem planu stranka korist.
• Znaš spisati članek o optimizaciji, vsaj takšno revščino kot so naše objave na optimizacija-strani.info?
• ..., ker sem verjetno še kaj pozabil :)

Če povzamem na kratko: Iščemo nekoga, ki ima dovolj znanja s področja optimizacije, da bo poskrbel, da bo delo opravljeno tako kot mora biti, bo določene stvari lahko tudi sam opravil in BO IMEL NADZOR/PREGLED nad vsemi aktivnimi projekti (trenutno cca. 100).

Je zgoraj napisano copy/paste tvojega življenjepisa?
Piši mi na jure[pika]adlesic[afna]dominatus.si, priloži reference in opis svojih znanj.

Zahtevana znanja
Kot prvo, da so ti 100% jasne oznake UX, PPC, SEO, CR, H1, SEM, Breadcrumbs, 301 redirect in drugi statusi, alt, allintitle, allinurl, site:, lp, meta desc, SERP, TLD ...
• Odlično znanje tehnične optimizacije, razumevanje in poznavanje preusmeritev na Apache in Nginx, poznavanje statusov 301, 404 ...
• Odlično znanje vsebinske optimizacije
• Odlično poznavanje Google Analytics
• Vsaj osnovno poznavanje off-site optimizacije
• Osnovno znanje HTML in PHP – da lahko zamenjaš title, spremeniš h2 v h1 in to oblikuješ v CSSju ...

Si poleg tega tudi odgovoren, samoiniciativen, samostojen, znaš delovati v teamu in iščeš delo? V tem primeru mi piši na jure[pika]adlesic[afna]dominatus.si, saj nama je ostalo samo še par formalnosti, preden začneva ;).

Kaj nudimo?
Vse kar je že neka osnovna higiena pri takšnem delovnem mestu (redno plačilo, fleksibilen delovni čas, možnost osebnega razvoja, udeležbe na seminarjih v SLO in tujini, možnost izvedbe lastnih idej, upoštevanje mnenja pri pomembnih strateških odločitvah ...) + nekaj bombončkov:
• Udeležba pri dobičku (jasno, ko si že nekaj časa z nami).
• Teambuildingi, skupni pikniki.

Cena:
Verjetno se bo našel kdo, ki bo rekel, da bi oseba z vsem tem znanjem morala dobiti 5.000 € / mesec. Namesto takšnih komentarjev in minusov na ta račun, prosim za link do SLO podjetja, ki za zgoraj navedeno ponudi vsaj POL TOLIKO že v štartu, pa se prijavim še sam. :)

Cena je jasno odvisna od predznanja, saj nekdo, ki ima za sabo že 1000 uspešnih projektov ali je 5 let delal na SEO v zelo SEO oriented podjetju ne more imeti enako kot nekdo, ki je skupaj postavil par samostojnih projektov, a lahko rečem, da pod 1.800 € bruto ne vzamemo.

Prosto delovno mesto za junior SEO geeka smo že objavili in zapolnili pred časom, tokrat iščemo kandidata, ki ima zgoraj napisano znanje in kompetence. Cena je stvar dogovora, a potrebujem nekoga, ki že ima toliko znanja, da se lahko uvede v 3 oz. najkasneje 6 mesecih.

Če si prebral do tu, potem vztrajnost že imaš. Ti tudi ostale stvari ne povzročajo stresa?
Pošlji mi svojo prijavo na jure[pika]adlesic[afna]dominatus.si.

2 odgovora

Update: za to delo nismo sploh dobili nobene prijave v 14 dneh.

Možno, da je bila težava v pogojih ali prenizkem začetnem plačilu. Če ima kdo voljo, naj komentira, da bomo drugič objavili bolj sprejemljiv oglas :)

Smo pa z reorganizacijo znotraj podjetja uspeli to luknjo "poflikati", tako da zaenkrat SEO gverilca ne potrebujemo več.

V kratkem bom objavil oglas za izkušenega web php+mysql developerja, kjer bom lahko tudi ponudil precej višje plačilo. Pa naj bo ta oglas kot napoved oglasa za web developerja, če se komu mudi, me lahko kontaktira na private že prej.

61

hahahahahaha

85