Iščem delo

Naročnik oglasa

Fizična oseba

Pozdravljen, forum.

Sem absolvent na FRI in iščem delo, na obali ali od doma, z občasnimi sestanki... pač kjerkoli se firma nahaja.

Željo imam delati s spletnimi tehnologijami, predvsem na področju e-commerca, v okviru LAMP, čeprav bi brez problema poprijel tudi za Javo/C# (izkušnje s faksa in prostega časa) in C++ (6 mesecev dela na implementaciji protokola za igralne aparate).

Trenutno imam popoldanski s.p. (ddv zavezanec), nekaj vzdrževalnih pogodb in spletno trgovino, kar je vse skupaj vseeno premalo dela (beri: zaslužka) na teden, tako da bi komot delal še nekje po rednem urniku, če bi lahko bil npr. ob 16.00 doma (da odpremim naročila).

Idealno bi bilo, če bi našel part-time delo ali po projektu, kot freelance, od doma (no, če bi imel res dovolj dela bi najel pisarno v bližini, zaradi higiene dela).

Samozavesto lahko rečem, da dodobra poznam oscommece 2 (da, je zastarel, vendar kar nekaj trgovin je še na njem; sam sem postavil dve taki in jih tudi upravljam) in sem zadnje mesece posvetil lastni implementaciji spletne trgovine na temeljih CodeIgniter frameworka, tako da sem si nabral nekaj izkušenj tudi iz tam.
Razrez in kodiranje templatov mi nista tuja, prav tako ne javascript in jquery.

In to je to.
Če si kdo lahko zamisli, da bi me lahko uporabil za nekaj, kar ne škodi malim muckom, naj me prosim kontaktira na info@tauron.si :)

LP

2 odgovora

LAMP[ython] tudi znas ali samo LAMP[HP]?

PHP

(extra znaki...)