Nova bolha.com ?

Se mi zdi da je z usakim redizajnom grsa :)
.. in pocasnejsa.

Edit:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/beta/seznam.php on line 521

beta indeed :)

43 odgovorov

Jaz trenutno dobivam 404

nevem kako si lahko pri 1.9mio prometa privoscijo tak "hud" dizajn pa take nore streznike :)

Omg, kaj je pa to? Po dobrih 30 sekundah čakanja mi je odprlo totalno neurejeno in grdo stran. Ja urbee, prav imaš, bolha je vedno slabša. Sicer pa bojo verjetno še kaj popravili, saj ne morejo takšno pustiti.

Sej po moje migrirajo trenutno al pa neki, ampak useen, lah bi use skup opravl bol neopazno in tekoce :)

Bolha ima večji problem kot to, da ima vsakič slabši layout. Imajo porazen poslovni model in so trenutno za stranke popolnoma nekonkurenčni.

Če se tega ne lotijo potem gredo lahko samo še navzdol.

Meni je pa sploh noče odpreti... :8

Sicer pa že prejšni redesign je bil bolj bogi, tako da ne bom presenečen če bo ta na podnu...

Sem dobil kot njihova stranka že pred časom vpogled na tole. Prednost zame se mi zdi, da je že na vstopni strani povezava do kategorije v kateri prodajam svoje artikle.

Prej tega ni bilo, morda lahko sedaj računam na tiste, ki prej niti pomislili ne bi da si ogledajo kaj tam.

Na videz se bo treba navaditi ja. Imate pa še staro bolho na www2.bolha.com :)

To kar lahko vidim v google cache, ker mi še vedno ne odpre strani, izgleda bolje kot to kar je bilo prej, saj so ključne kategorije vidne, res pa da je bolika nekoliko 1 razred. Pa vse razvlečeno, in pa... Še vedno mi gre na živce ta ideja trgovin, ki zdaj po moje bolj ali manj prevladujejo noter, in pravih oglasov skoraj ni več

Žal še vedno ni števca ogledov oglasa, niti v primeru oglaševanja (izpostavitev). Ko sem imel izpostavljen oglas v rubriki "obutev" sem vstavil nek free counter v oglas. Po tednu dni je bilo okoli 30 ogledov. Totalno neprofesionalno, saj trgovci kupujejo mačka v žaklju, razen v treh najbolj obiskanih rubrikah, ki predvidevam, da prinesejo 95% vseh prikazov portala.

res so gnili...tudi ekipa "programerjev" ni vredna dobesedno nič..."ekipa bolhe" nima smisla niti pri dizajnu niti pri funkcionalnosti...vse skupaj natrpano, nepregledno in nepraktično...žalost..sploh mi ni jasno kako folk še oglašuje gor oziroma odpira trgovine