P: spletni portal Povabi.si

Naročnik oglasa

Net Kreacije, sodobne spletne rešitve, Roland Bukovnik, s.p.

Pristavška cesta 50
4290 Tržič

SI91616859

Zaradi pomanjaknja časa prodam, po sistemu dražbe, spletni portal za organizacijo dogodkov prek SMS sporočil Povabi.si www.povabi.si.

Nekaj podatkov:
FB stran, 4.192 lajkov, Twitter 40 followerjev
Android Povabi.si aplikacija
Baza: 2012 uporabnikov
PHP + MySQL + apache platforma (front-end + admin)
Avtomatika - Moneta(trenutno izklopljena), PayPal, TRR - avtomatsko kreiranje predračunov/računov --- SMS-i

Cena vključuje celotni source portala + android + vse, kar je pač zraven (bannerji, teksti, ...).

Domena:
Domena je stara 7 let.

Delo:
Trenutno povabi.si namenjam 1 uro mesečno, za izdajo računov (plačanih po predračunih) in dodeljevanje kreditov.

Mesečni strošek:
50€ + DDV / mesec - Mvrata na telekomu,
70€ / leto - gostovanje.

Finance:
V najboljših časih je bilo 150€ sms-ov prodanih na mesec, ker pa v zadnjem času nimam več nikogar za podporo prodaji je tega sedaj za 30-60€ mesečno v zimskem času, ko se aktivnosti preselijo v dvorane.
Večinoma so to redne stranke ki so s poratalom zelo zadovoljne. Načeloma se lahko pride do 200€ profita mesečno če se le malo dela na tem. Dalo bi se še več, če se dobi kako custom zadevo za razviti.

Podpora:
Da res pomagam tistemu, ki bo prevzel ... mu ponujam podporo (design/programiranje) po 15€/h za prve pol leta. Če bo rabil seveda.

Izklicna cena:
1000€ + DDV

Minimano višanje: 100€
BIN: 3500€ + DDV

Plačilo je možno izključno na TRR, izdamo račun, sem zavezanec za DDV.

Avkcija se zaključi v ponedeljek, 25.9.2017 ob 20:00. Ponudba v zadnji uri podaljša dražbo za eno uro od trenutka ponudbe v zadnji uri (Primer: če nekdo ponudi zadnjo ponudbo ob 19:55 se dražba podaljša do 20:55, v kolikor nekdo nato ob 20:27 ponudi več, se dražba podaljša do 21:27).

Če nekdo ponudi BIN je dražba v tistem trenutku končana.

Prodajalec:
Roland Bukovnik s.p.
Pristavška cesta 50
4290 Tržič

Za vsa dodatna vprašanja sem na voljo prek ZS ali na roland@kreiraj.si.

Več o portalu na tem forumu:

http://www.internetmojster.com/recenzije/povabi-si-organizacija-dogodkov.html
http://www.internetmojster.com/trgovina/povabi-si-domena-portal-koda.html

9 odgovorov

ne bom se veliko mešal, samo, da napišem, da upam, da bo nov lastnik lepo delal s servisom, ker si ne znam več predstavljat zbirat našo bando vsak teden skupaj za fuzbal :)

51

@Balonar
Ce ne bo kupca bova zgleda morala midva kupt, ker sva zgleda edina uporabnika :D

4

bemomast ... opet troškovi

@Perun, @Balonar

če ne bo kupca zadeva teče naprej kot do sedaj, ne bom portala kar ukinil, ponudil sem na forumu če ima kdo interes in čas da razvija portal naprej

7

Glede na (trenutni) mesečni profit in odziv uporabnikov foruma bi naključen obiskovalec rekel, da je izklicna cena previsoka.

4

Cena je malo previsoka al samo meni?. :)

11

Po moje lahko vsak pošlje svoj predlog kot pogajalsko izhodišče. Pol pa se preberi koliko se da zmenit.

2

Stran deluje z minusom: 55€ strošek, 25€ prihodek v najboljših mesecih. Če štejemo še uro dela, je mesečna izguba še večja. Težko dobiš koga, ki bi to še 1200€ plačal. Sicer pa je stran lepo narejena, manjka pa tudi iOS app.

Srečno pri prodaji!

Pozdav vsem skupaj, ta dražba je bila že zaključena tako da vsako morebitno ponudbo ki jo prejmem, bom z veseljem pregledal, lahko na ZS ali pa email roland@kreiraj.si, in bom tudi odgovoril.

Glede dobička, ja stran trenutno večinoma deluje z minusom ker se ne dela nič na strani, oziroma nič ne oglašujem, razen rednega vzdrževanja, zato sem stran ponudil na dražbo v smislu da jo vzame nekdo ki vidi interes. Ker ni bilo interesa za dotično ceno v času dražbe se stran ni prodala in jo vzdržujem še naprej, težko rečem da s plusom ampak ker je bilo kar nekaj novih zakupov kreditov.

Zakaj začetna cena 1000€ + DDV. Tu se ne gre da bi nekaj zaslužil, bolj se gre za resnost kupca, se pravi če boš plačal za zadevo vsaj 1000€ se boš bolj potrudil da jih boš dobil nazaj, kot če bi plačal 100€ al pa nekateri bi brž kar zastonj vzeli ker stran dela z minusom. Prodajam projekt v katerega je bilo vloženo ogromno truda in časa, še več tega je bilo vloženega iz strani prejšnjega kreatorja portala Roky-a.

Vsem, ki je začetna cena previsoka, predlagam da pošljejo povpraševanja okoli, koliko bi jih prišel tak projekt, da jim ga nekdo postavi iz nule, pa lahko hitro dobite občutek koliko je potem takem stran vredna.

Kot pravim vsako morebitno ponudbo bom resno pregledal in razmislil, vseekakor pa rajši sam vzdržujem portal kot dam naprej za smešno ceno.

Razmišljam tudi da bi portal ponudil v najem oziroma affiliate prodajo z možnostjo kasnejšega odkupa ... bomo vidli.

Lep pozdrav vsem
Roland

9