I: Delodajalca in novo karierno priložnost

Naročnik oglasa

Fizična oseba

Po dolgem in tehtnem premisleku sem se odločila, da naredim en velik »crossover« in zapustim trenutno panogo in se spustim v popolnoma drug sektor. Iz gradbeništva in energetike v IT. Sicer spremljam tudi objavljene oglase vendar običajno iščejo predvsem izkušen kader, ki obvlada 1027 področij in ima nekaj let uradnih izkušenj.

  1. Iščem kakšno pozicijo (začetniško, asistentka etc.) na katerem iz sledečih področij: - Spletne strani in marketing On/off site optimizacija spletnih strani, tekstovna in grafična priprava vsebin, celostno vodenje spletnega nastopa, psihologija prodaje.

- Pisanje
Pisanje avtorskih besedil, člankov, priprava katalogov, brošur. Če je bilo treba se lahko tudi kaj prevedem EN->SL, SL->EN in NE->SL.

- Splošna administracija
Administracija, pomoč v spletni trgovini, custommer suport.

- Interior design
3D izrisi prostorov, kuhinj, kopalnic..

  1. Dosedanje izkušnje Vodja pisarne (5 let) - Vodenje administracije (izdaja, prejem računov, obračuni, vodenje stroškov),priprava in pridobivanje ponudb (področje ogrevanja), priprava osnovnih pogodb, izdelava PIID in ID za stranke, priprava in izdelava vlog za pravne osebe za pridobitev nepovratnih sredstev za učinkovito rabo energije, izdelava različnih poročil (končani projekti, poslovni načrt, načrti realiziacije). Strokovno delo - Izvedba energetskih pregledov, gradbena fizika, energetski menedžement.

Pisanje (5,5 let)
Pisanje vsebin in člankov za (svoj) čas največji portal pri nas iz določenega področja.

Trgovina (1 leto)
Prodaja v butiku.

Nepremičnine(6 mesecev)
Pomoč pri oglaševanju in prodaji stanovanj.

Promocije in organizacija dogodkov (1 leto)
Vodenje promocijskih akcij, pomoč pri organizaciji dogodkov. Izbor in vodenje kadra (približno 20 deklet-hostes).

3. Računalniške kompetence
Redno uporabljam Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher) , SketchUp, ArchiMaid, Ursa.
Do sedaj sem uporabljala tudi veliko drugih programov, nisem pa redna uporabnica, tako, da rabim malček časa, malo osvežim spomin glede uporabe: AutoCad, CorelDraw, Inkscape.

4. Spletne strani
Pri zadnjem delodajalcu sem bila tudi zadolžena za prenovo spletne strani (design, vsebina). Samo spletno stran je takrat izdelal sicer zunanji ponudnik, jaz pa sem spoznala da se pravo delo šele lahko začne. In takrat sem nekako »padla v SEO.«

Kako bi opisala svoje znanje SEO? Ima slikovit potencial.

Jasne so mi osnove, kot so naslovi <h1, h2, h3..>, pravilen zapis url-jev, ključne besede, backlinki, on-site, off-site, skrb za socialna omrežja, da biti prvi za besedo, ki je nihče ne išče, ni ravno uspeh. Oblika sledi funkciji in ne obratno.

Še vedno pa je zame "kraljica" optimizacije še vedno kakovostna vsebina, ki obiskovalcu ponudi dodatno vrednost. Na spletno stran z dobro vsebino se obiskovalci vračajo vnovič in zopet in znova (izposojeno od t.Pavčka).

Priznam, da WP še nisem uporabljala, se pa znajdem z Drupalom. Preko tega CMS-ja za hobi tudi urejam dve svoji spletni strani. Googlova orodja, kot so AdSense, AdWords, Webmaster Tools in Analytcis pa so že skoraj samoumevna. Čeprav mi je za statistiko ljubši Piwik.

  1. Hobiji: kolesarjenje, kulinarika, permakultura, interior design, feng shui.

  2. Oblika zaposlitve: določen čas, nedoločen čas, možnost skrajšanega delovnika prvo leto.

  3. Uradna stopnja izobrazbe: V.

  4. Lokacija: Kranj in okolica oz max. do 45 min vožnje.

  5. Prevoz: Je.

  6. Če želite dodatne vprašanja in informacije kar na plano z njimi. Preteklih delodajalcev tukaj ne bi javno naštevala, lahko pa mi pošljete ZS ali pa na e-mail ekokaprica@gmail.com in dobite nazahtevo še uradni CV.

  7. Veljavnost oglasa: do preklica.

1 odgovor

Nekaj malega časa imam trenutno še viška, tako, da če kdo rabi asistenco za kak krajši projekt PM me.

31