P:Obrazec naročilo z Moneto-PayPal-pdf predračun

Naročnik oglasa

Nataša Grušovnik s.p.

Čadovlje 9A
4204 Golnik

SI52652599

Ko sem razvijal resnicaohujsanju.si nisem nikjer našel nek simpl, custom made html+php modul, ki bi ga lahko vzstavil ali v Wordpress ali v statični page, kamorkoli pač in bi zadeva delovala. Pa sem ga napisal sam.

#1 Kaj ta paket podpira?
Podpira HTML obrazec, kjer je minimalno št. polj, dodajaš pa lahko svoje. Obrazec ima jQuery validacijo s podporo za vse jezike, tudi Slovenijo.

#2 Katere plačila?
Moneta, PayPal, predračun. Za vsa naročila se generira tudi HTML mail. Za predračun se doda v HTML mail tudi avtomatsko generiran .pdf.

#3 Avtomatsko generiran .PDF?
Jaz uporabljam cebelca.biz. Je pa funkcija makeInvoice, ki jo lahko predelate na katerikoli računovodski servis.

#4 Moneta, Paypal - uspešni/neuspešni ULR?
Ponavadi hočeš, če nekdo res plača (paypal callback URL in Moneta callback URL) naredit neko akcijo. Npr., kreirat dostop. Zato ima tale paket tudi skripto hvala.php ter napaka.php, kjer lahko izvedete poljubno PHP kodo, ko je PayPal in Moneta uspešno plačano.

#5 Grejo naročila - maili v spam?
Ne, uporabljam PHPMailer preko SMTP, ki pomeni, da naročila ne gredo v spam, kot pri uporabi phpmail funkcije brez SMTP-ja.

#6 Super, konfiguracija, zahtevnost?
Simpl, kot pasulj. V priponki imaš primer HTML-ja, ki je potreben, da vse skupaj dela. V nastavitve popraviš URL, tvoj email in to je to. Good to go.

Moneti pa pošlješ tole:
Moneta kliče Vaše naslednje plačljive strani:
(nakup) http://www.tvojurl.si/moneta/nakup
(potrditev) http://www.tvojurl.si/moneta/potrditev

#7 Bonbončki?
- Trackanje ads ter src parametra v URL-ju, tko da lahko trackate iz katerega vira je prišlo naročilo. Fajn, če nimate google analytic ecommerce trackinga.
- Moneta podpira tako dynamic (storitve) kot statičen pricing (produkti).
- vse nastavitve v enem koncu, od imena podjetja, naslova, emaila, url strani, paypal email, moneta tarr id. Vglavnem VSE.

Prodajalec:
Nataša Grušovnik s.p.
Odgovorna oseba: Rok Meglič, zaposlen
Čadovlje 9a
4204 Golnik

Zadeva se prodaja preko JVZOO, ker je najlažje 1€ prodaje tam delat. Jvzoo račun je od podjetja Ms3 d.o.o., Rok Skupek, ker skupaj sodelujeva pri jvzoo produktih in imam tam vse prštiman za prodajo.

Licenca?
All-in. Lahko imate za svoj projekt, vaše stranke, prepakirate zadevo in prodajate po višji ceni, zapakarite v modul za 150€. Karkoli pač.

Za koga je tole?
Za vse tiste, ki boste kadarkoli karkoli prodajali. Al pa za vse tiste, ki prodajate storitve tistim, ki karkoli prodajajo. Za vse landing page, Wordpress strani/storitve. Opcij je neomejeno.

A sem resen? Tole vse skupaj je vredno 250€. Res je. Začnimo pri 1€. Vsak nakup doda 0.5€ k ceni, da bo malo zanimivo :) + tisti, ki prej kupi, prej melje.

!!!!!!!!!!!! ZELO POMEMBNA SEKCIJA:) !!!!!!!!!
Najboljši plačilni paket ever. Kupi zdaj in ne čakaj na Maj, em Junij!

Bonus: Prvim 10 dodam še Wordpress Moneta modul.
Affiliati: Prjav se kot affiliate, dodej v tvoj forum podpis URL in dobivaj €.

39 odgovorov

Bought! :D

3

Rabim sicer ne (mogoče kdaj v prihodnosti), ampak kupil, da podprem razvoj.

2

Hvala obema. Poglejta paket, če karkoli manjka, bi dodala ... rečta. Bom stalno updatal in dal gor, se vsem avtomatsko pošlje novi .rar paket.

Vse fino, sam cena je pa še vedno 1€, tak da pohitite:))
Kupljeno.

ps
7zip mi ne odpre rara.

1

Bo spremenjeno .zip. Ti pošljem na ZS.

Ravno kupil, super ideja. Za to ceno, več kot fair!

2

Kupil, hvala!

P.S.: s 7-zipom nisem imel težav odpret rara. Dela bp :)

1

Jaz sem tudi kupil. Za tako smešno ceno kupiš tudi, če ne rabiš. :)
Roky, na tvojem mestu bi opise na JVZoo prevedel v ang. odstranil moneta modul in globalno oglaševal. Ker za tak smešen denar bo po moje ogromno nakupov že samo zato, ker je tako poceni.

1

Kje pa lahko to kupim ? Kot so rekli, ne rabim sedaj a enkrat bom in Roky slovi po korektnem poslovanju zato vem da bo vzdrževanje in nadaljni razvoj top !

sori : vidim da si napisla JVZOO

Trenutna cena je 7,5 € ?

hehe, no brainer tole... hvala, kupil!