N: Zelo kvalitetne linke iz resnih strani, ki imajo obisk

Naročnik oglasa

Gorec d.o.o.

Obrtniška ulica 22
8210 Trebnje

SI75612186

Z optimizacijo spletnih strani se ukvarjam že več kot 12 let. V tem času nam je v našem podjetju uspelo uspostaviti nekaj resnih spletnih strani, ki so stare več let in imajo visok PA, DA in MOZ rank.

To niso klasične SEO strani, kjer so objavljeni 300 besedni članki, ki jih nihče ne bere in kjer ima vsak članek link na neko stran.

Na teh straneh imamo veliko število člankov, ki so dolžine vsaj 600 besed (v povprečju veliko več) in so to taki članki, ki jih ljudje dejansko berejo. Spletne strani imajo dejanski obisk, ki ga dobijo iz Googla in Facebooka. Ena od naših strani ima celo preko 50.000 unikatov na mesec. Večino strani pa vsaj 10.000 unikatov na mesec. Več kot polovica (v nekaterih primerih tudi 90%) člankov nima izhodne povezave.

Glede na navedena dejstva sem prepričan, da smo naše splete strani 101% varne za pridobivanje zunanjih povezav. Kot referenco naj navedem, da se naša spletne stran nahaja na prvem mestu pod besedami izdelava spletnih strani in optimizacija spletnih strani. To so kar 'težke' ključne besede. Pa ne misliti, da vam nismo pripravljeni dati linka za omenjeni dve ključni besedi, ker so nam 'konkurenca'. Brez težav jih dobite!

Cene imamo zelo ugodne. Za večja naročila nudimo dodatne popuste. Za vsakega pripravim idividualno ponudbo.

Članek lahko napišete sami ali pa ga napišejo naši pisci. Cena 800 besednega članka je okoli 15 € + ddv.

Objava člankov na naših straneh, bo poleg SEO učinka imela tudi oglaševalski efekt, saj kot sem napisal imajo naše spletne strani soliden obisk.

Nudimo tudi objavo linka na prvi strani naših spletnih strani.

Zainteresirani mi pišite na tomaz@gorec.si, da vam pošljem seznam spletnih strani na katerih vam lahko objavimo članek in pripravim ponudbo v kolikor boste zainteresirani.

2 odgovora

Predlagam, da se odoptimiziras iz ključne besede "izdelava spletnih strani", ker tale tvoj izdelek meče slabo luč na kompletno "industrijo" izdelave spletnih strani.

711

Govorimo samo o Slovenskem contentu? Gre tudi US/UK backlinke?