Spletna trgovina - pomoč

Pozdravljeni..
jaz imam pa naslednjo težavo..oz kako se naj drugače izrazim- ne vem, kaj naj storim?!
Pri 21 letih sem začela svoj posel in po petih letih sem se odločila, da odprem še spletno trgovino- ker je stroka dokaj omejena samo na določene stranke (kozmetični saloni), se mi ni mudilo z odprtjem spletne trgovine, saj sem veliko prodala preko socialnih omrežij, strankam v salonu itd.
No, končno sem se odločla za trgovino.. Sem se pozanimala, kolkr je pač šlo, in sem se odločla za eno firmo, ki sodeluje z mojim računovodskim servisom, tako da imam zalogo in račune povezane.. Kar prodam na spletu, mi gre avtomatsko še na davčno blagajno in je zaloga avtomatsko ista.
Na začetku so bili zelo prijazni, karkoli je bilo sem jih lahko poklicala, so spreminjali še grafiko po mojih željah in tudi pomagali so, če kaj nisem znala. Še rekli so, da jih lahko pokličem kdarkoli.

Problem je nastal kmalu po tem, ko so mi uredili spletno trgovino in jo postavili na mojo domeno.
To je sedaj prb.3 tedne nazaj..In od takrat se mi ne javlajo na telefon.. Ne pokličejo me nazaj (zadnjič sem jih klicala 3x, pa niti enga odgovora). Na maile mi ne odpisujejo. Verjetno sem jim poslala že deset mailov in niti enega odgovora.
Po enmo tedno sem ugotovila, da nimam v spletni trgovini dodanih pogojev poslovanja, zasebnosti, dostave...
Ne me napačno razumet- vem, da moram sama to urediti, napisati, ampak oni me niti opomnili niso, da to potrebujem. Priznam, niti malo nisem računalniški tip, tako da res, nisem vedela. Pošljem jim mail in končno po treh al celo štirih dneh odgovor, da to ni na njih, da mi uredijo, da morem sama. Da ni na njih, da mi bodo oni to dodali v spletno trgovino, da imam itak sama dostop in da naj uredim in dodam sama to v nogo trgovine. Če želim, da mi še kaj pomagajo jih moram pa plačati dodatno. In da imajo gužvo, da mi KAO ne utegnejo odpisati.
Tako da, sedaj tega nimam, ker ne znam dodati v nogo, oni pa že od pondeljka ne odpišejo, ker sem jim pisala, če mi lahko saj dajo navodila, tako, kot so mi dali navodila za vnos artiklov.
PROSIM, PROSIM, če mi lahko nekdo pomaga oziroma pove, je to normalno? Je pri vseh takšen princip delovnja in samo jaz pričakujem preveč? Kolko pomoči dobiš ponavadi? Kaj storim sama, kaj pa oni? Naj zamenjam spletno trgovino, je to sploh mogoče?
HVALA vsem za pomoč!

3 odgovori

Tukaj je čisto odvisno kaj ste vnaprej dorekli - moje mnenje je, da v kolikor ste dorekli postavitev spletne trgovine v celoti, bi ta morala vsebovati vse zakonsko zahtevane stvari, torej tudi pogoje poslovanja itd. Imaš pogodbo z njimi, kjer je navedeno kaj sploh zahtevaš od njih oz. kaj jim plačaš?

1

Hvala za odgovor. Nimam pogodbe, saj imam 'najemnino'. Torej plačam vsak mesec in je to to.
Je pa v ceno všteto vse- torej postavitev, gostovanje, mail in tudi zakonske spremembe itd... –

Itak da ni normalno, da niso odzivni. Ampak izkoristili so te, ker si naivno naročila storitev brez nobene pogodbe, kjer bi se oni karkoli obvezali. Čeprav po common sense bi se morali držati vsaj tistega kar je bilo povedano v komunikaciji.
Žal je na tem področju veliko amaterjev in jebivetrov. Ponavadi je cena temu primerna.
Lahko prosim daš link do tvoje trgovine?

3

Seveda. Vam lahko pošljem kam na zasebno?
Zaenkrat, dokler se ne dogovorim kako dalje se nočem javno izpostavljati 😊 –

Razumljivo. Pošlji na info@tauron.si –

samo ena opomba res je, da je veliko takih, ki bi radi zaslužili tudi z velikimi cenami pa ne naredijo dobro tako, da ni vse dobro kar je drago :-) a ne Slim....