Facebook Oglaševanje Težava - Nesposobna Pomoč

Zdravo,Facebook Ad account imam že dobra 3 leta, na njemu sem porabil že okoli 80000€ za oglaševanje. Sedaj pa imam težavo nisem se odločil za monthly billing, ki so mi ga ponudili ampak plačujem še vedno preko teh 750€ automatic billinga. Imam pa navado, da vsako plačilo, ki ga prejmem preko Paypala v trgovini nato pač s tem manual plačam fb oglase, ne vem naprimer stranka kupi nekaj za 49,90€ plača preko paypala, nato, jaz teh 47€ kar ostane plačam ročno FB ade, sedaj pa se mi že 10 dni pojavlja težava, da mi ne gre manual plačati, torej ko vnesem znesek in pritisnem plačaj, mi fb napiše Nakupa ni mogoče dokončati poskusite pozneje, posledično mi tudi zadnjega automatic paymenta ni prijelo in sem imel deaktiviran račun zakar sem jim pisal in so ga v treh urah sprostili in tudi plačilo je steklo, torej kontakt z njimi je bil hiter in učinkovit, še vedno pa imam to težavo da Manual Paymenti ne gredo skozi, sem jim pisal dobivam pa ves čas identične odgovore:

"Thanks for contacting us again.

I'm happy to inform you that your last charge went through successfully, so the issue has now been resolved. Your account is active, and you can continue running ads on Facebook. "

Okej zadnje plačilo je šlo skozi ker ste ga vi forcali ampak nadaljna ne gredo, ker skušam znova plačati kaj manually pa ne prime, torej bo zopet ko bo automatic payment račun deaktiviran. Pisal sem paypalu so odgovorili da je težava Facebookova, Facebookovca George in Yasmine pa mi v eno odogovarjata že 10 sporočil, da je račun aktiven, aktiven je in bo dokler ne bo treba plačati, očitno gre za nek Glitch, ki jim ga ne morem dopovedati, prilagam tudi sliki. Je imel kdo podobno težavo? Namreč brisal sem cookije, probal vse živo kar sem našel na netu pa nič ne pomaga niti v googlu ne najdem da bi kdo imel podobno težavo, ti facebookovci pa odgovarjajo tako avtomatizirano :(. Obstaja kak direktnejši stik z njimi? Vnaprej hvala za pomoč...!!

  1. Slika

[img]http://shrani.si/f/2P/z1/45vqOJwK/paypal1.jpg[/img]

http://shrani.si/f/2P/z1/45vqOJwK/paypal1.jpg

  1. Slika

[img]http://shrani.si/f/3F/BP/f3FK98H/paypal2.jpg[/img]

http://shrani.si/f/3F/BP/f3FK98H/paypal2.jpg