Prednarocilo: 4 Dnevna Email Kes Masina (+popust)

Naročnik oglasa

Damir Horvat s.p.

Primožičeva ul. 16
1231 Ljubljana-Črnuče

54999448

Pozdravljeni Mojstri!

V sredo 22.7.2015 izide kratek PDF report v katerem izves kako lahko samo s pomocjo email marketinga izvedes noro profitabilen launch produkta/servisa - tudi v Sloveniji:

4 Dnevna Email Kes Masina

V prednarocilu lahko dobis ta report z OGROMNIM popustom (kasneje v redni prodaji ga po zakonu ne smem vec dat...) zato imas na voljo cca. 48 ur, za nakup tega reporta s popustom - do datuma uradnega izida (sreda 22.7.2015 ob 10h).

Kaj dobim v reportu?

Po korakih opisan postopek launch-a od zacetne ideje do kesa na tvojem PP (ali TRR) - kaj, kako, zakaj in kdaj za kar najbolj profitabilen launch z namanj dela in z najmanj slabimi presenecenji.

Ker se celotna zadeva odvija skoraj izkljucno preko emailov, bos zraven delezen tudi nekaj mojega znanja pisanja emailov/sporocil, ki dosegajo lepe stevilke:

http://hpub.si/masina/ctr.png

Kje je fora za to nizko ceno?

Ni je - report bo samo cca. 15+ strani, brez fillerjev in napihovanja - straight content, zato se ne morem pripravit in racunat vec od 9.95EUR (kot bo v redni prodaji).

V prednarocilih pa testiram dimesale nacin prodaje v moji aplikaciji, zato tudi tak orenk popust...

4 Dnevna Email Kes Masina

Hvala za interes!

Prodaja:
Damir Horvat s.p. (nisem DDV zavezanec, cena je brez DDV).

Vse informacije na ZS ali podpora@hpub.si

1 odgovor

Samo hiter reminder:

Popust je na voljo samo se dobro uro (do 10h), nato se prednarocila zakljucijo in se cena dvigne na 9,95 EUR (za naslednjih 6 mesecev...)

Da ne bo kdo potem pisal in jokal, da ni vedel/videl tega popusta... (se je ze zgodilo...)

--
Pa se tole:

Hvala vsem, ki me podpirate - vasi maili in ZSji mi prav polepsajo dan. V kolikor se ti zdi, da ti lahko pomagam - mi kar pisi na mail ali na ZS ok? Nic bat ;-)

Damir

6