I: CRM HTML mailing specialist / oblikovalec

Naročnik oglasa

Kmag d.d.

Leskoškova 2
SI-1000 Ljubljana

SI50680625

V podjetju KMAG d.d., prisegamo na znanje, delavnost, dobro delovno vzdušje, timsko delo in razvoj zaposlenih, zato med naročniki, partnerji in zaposlenimi dosegamo visok ugled. Cilj našega dela je ustvarjanje zadovoljstva naših strank.

Iščemo HTML mailing specialista za grafično oblikovanje ter razrez spletnih mailingov in oblikovanje tiskanih/klasičnih mailingov ter pripravo za tisk.

Od kandidatov pričakujemo:visok nivo znanja programov: ADOBE ILLUSTRATOR, ADOBE PHOTOSHOP, COREL DRAW,znanje HTML in CSS. JavaScript je prednost,Izkušnje na področju oblikovanja ter priprave spletnih in tiskanih oglasov,KREATIVNOST, natančnost,sposobnost dela v teamu.Nudimo:
dobro plačilo in stimulativen način nagrajevanja,urna postavka: odvisna od nivoja znanja in s tem povezanim obsegom del,delo v mladem kolektivu in v dinamičnem okolju,delo poteka v Ljubljani v BTC-ju na sedežu podjetja KMAG.Prijave:
Prijave s pripisom »Za: CRM HTML mailing specialist« lahko pošljete na designerJOB@kmag.net (obvezno priložite CV + spremni dopis). Ob prijavi nam prosimo pošljite vaše referenčne projekte in vašo vlogo v posameznih projektih.

5 odgovorov

Živjo!

Predlagam, da kontaktirate oblikovalko Tjašo Kastelic, s.p. na naslovu http://tjasa.vrtiljak.net. V našem podjetju smo z njo že večkrat sodelovali in smo bili vedno zelo zadovoljni tako s cenami, odzivnostjo in kvaliteto izdelkov. Za nas je od HTML-jev delala le preproste newslettre saj drugega niti nismo potrebovali, njena glavna dejavnost pa je grafično oblikovanje. Pri bolj zahtevnih HTMLjih pa sodeluje z nekom iz večjega slovenskega podjetja, ki se ukvarja s programsko opremo. Vsaj tako informacijo smo mi dobili.

Lp

134

@mick222
Na naslovu http://www.vrtiljak.net ti ponudijo zastonj prostor za spletno stran. Imajo php in mysql bazo. Ti samo stopi v kontakt z njimi in se dogovori. Spletno stran naredi in jim jo pošlji pa ti jo bodo obesili na eno poddomeno. Ko boš imel registrirano pravo domeno pa jo boš preusmeril na njihov strežnik in bo vse delalo BP.

Katero je to podjetje? :)

211

Živjo!

Danes sem se pridružil temu portalu saj se mi zdi da nudi veliko informacij o spletu. Ne razumem pa linkov všeč, ni všeč in spam. Podjetje KMAG potrebuje oblikovalca, uporabnik mick222 predlaga preverjeno in kot je napisal cenovno ugodno oblikovalko in dobi minus ter 2x spam. Tudi sam sem pogledal njen portfelj in se mi zdi zelo bogat in dober tako da si post, ki neposredno odgovori na vprašanje, ne zasluži ravno minusa.

lp, Matej

132

da ne bomo sedaj "hijackal" temo .. samo tole .. IM je skupnost prekaljenih mačkov, človečekov, ki poznajo ta posel in ko se registrira uporabnik mick222 in v prvem postu začne nabijat reklamo za neko stran, v drugem postu v drugi temi hvali neko uporabnico iz te iste strani, potem se vsakemu IMjevcu prižge v malih možganih ena taka majhna lučka, ki mu reče "pritisni mu spam, pritisni mu spam"
samo toliko ... tudi ti si na dobri poti, ker v prvem postu zagovarjaš Mick222 ;) lahko pa da je to nov način N2N --> Newbie 2 Newbie
Drugače pa vsekakor dobrodošel v skupnosti ;) samo nategovati se ne pustimo ;)

611

Živjo Matej,

s temi všeči se ni za obremenjevat, eni se počutijo da imajo nadnaraavne moči s tem da pritisnejo spam ali ni všeč. Ne kvari jim veselja.

Verjamem, da je ekipa KMAG-a toliko bistra, da bo sama preverila reference in vse potrebno, medtem ko si nekateri želijo imeti čim večje število prispevkov na forumu.

21