I: Beta testerje za Woo SLO trgovino

Naročnik oglasa

Rok Meglič s.p.

Čadovlje 9a
4204 Golnik

SI91820774

Woo moduli so prve logo kocke. Sedaj smo se povezali s ProteusThemes, ki so TOP strokovnjaki na področju Woo templatov.

Cilj?
Kreirati Woo SLO trgovina paket, ki vključuje vse potrebne SLO module, ki jih trgovec potrebuje za a) plačevanje b) pošiljanje in c) avtomatizacijo računov (davčna blagajna vključena). V paket zapakirati vrhunsko Woocommerce temo iz katere se lahko zgradi karkoli.

Prednost paketa?
Vrhunska kompatibilnost in zelo ugodna cena.

Kaj vsebuje paket?
Organique in Webmarket by ProteusThemes (v Januarju prihaja cutting edge tema, ki bo del končnega paketa)

IN

Woocommerce Moneta, NestPay/Bankart, UPN nalog, Ceneje.si (najjeftinije.hr, idealno.ba, idealno.rs), Enaa, smsapi.si, avtomatizacija računovodstva preko Quibi programa (računi, dobavnice, email pošiljanje), GLS avtomatizacija (kreiranje nalepk preko API-ja) by OptiNinja

Paket je pripravljen in iščem freelancerje, agencije, programerje, designerje, ki delajo na Wp/Woo platformi in si želijo dobre osnovne na katero bi potem dodali svojo kreativno delo na podlagi želj posamezne strank.

Kako do paketa?
Kontakt na ZS ali zapiši tukaj, da te zanima, če nimaš dovolj sporočil za ZS. Pošljem ti email z Google drive linkom (+licence), kjer so vključeni moduli + obe temi ter dokumentacija.

... najdeš vsaj 2 napaki in ti licenco za 1 spletno stran podarim brezplačno.

Dodatek:
Dobivam tudi razna povpraševanja za izvedbo Woo trgovin in bi želel zgraditi marketplace ponudnikov kamor se lahko stranka enostavno obrne na podlagi reviews, cene in storitev, ki jih posamezni ponudnik ponuja. Kontakt na ZS ali zapiši tukaj, da te zanima.

Naročnik:
Rok Meglič s.p.
Odgovorna oseba: Rok Meglič